Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu iþbirliði duzenlenen Ortaokullar Arasý bilgi yarýþmalarýnýn odul toreni yapýldý.
15 Nisan gunu Nizip Ticaret Odasý nda yapýlan bilgi yarýþmasý finalinde birinci olan Abdurrahman Ortaokulu, ikinci olan Ali Alkan Ortaokulu Ýkinci, ucuncu olan Fatma Alkan Ortaokulu ve dorduncu olan Bilal Saide Marufoðlu Ortaokulu oðrencileri bugun odullerini Hatice Seyit Ceker Ýlkokulu nda duzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayramý programý kapsamýnda protokol uyelerinden aldý.
Odul toreninde birinci olan Abdurrahman Ortaokulu nun yarýþmacý oðrencilerine tam altýn, ikinci olan Ali Alkan Ortaokulu nun oðrencilerine yarým altýn, ucuncu olan Fatma Alkan Ortaokulu nun oðrencilerine ceyrek altýn, dorduncu olan Bilal Saide Marufoðlu Ortaokulu nun ise oðrencilerine ceyrek altýn ve ayrýca yarýþmacý okullarýn mudurlerine de plaket verildi.
Eðitime yaklaþýk onbeþ yýldýr destek olduklarýný belirten Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt eðitime boyle bir katký yaptýðýmýzdan dolayý cok mutluyuz. Geleceðimiz olan cocuklarýmýz icin eðitime katkýlarýmýz ve bu tur faaliyetlerimiz devam edecektir. Yarýþmaya katýlan tum okullarýmýzý tebrik ederim dedi.
Nizip Milli Eðitim Muduru Cengiz Gundeþ ise Nizip Ticaret Odasý nýn eðitime yapmýþ olduðu katkýlardan dolayý Nizip Ticaret Odasý na teþekkur ederek Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ta hediye takdim etti.
Torene Ýlce Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Garnizon Komutaný Binbaþý Yavuz Oruc, Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan, Emniyet Muduru Mustafa Yaman, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Nizip Ticaret Odasý Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odasý Meclis ve Yonetim Kurulu Uyeleri daire amirleri, okul mudurleri, oðretmenler ve cok sayýda davetli katýldý.
![]()