Kutlu Doðum Haftasý Kapsamýnda Nizip Muftusu Osman Þekerci Nizip Ticaret Odasý ný Ziyaret etti.

Nizip Muftusu Osman Þekerci, Kutlu Doðum Haftasý nýn sembolu olan Gul takdim ederek, hafta boyunca yapýlacak etkinlikler hakkýnda Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu na bilgi verdi.

Her yýl Nisan ayýnda gercekleþtirilen Kutlu Doðum Haftasý nýn bu yýlki temasý hakkýnda konuþan Muftu Osman Þekerci, kutlamalarýn bu yýlda dolu dolu gececeðini soyledi.

Ýlce Muftusu Osman Þekerci sozlerini þoyle surdurdu; Allah nasip ederse hem Turkiye genelinde hem yurt dýþýnda hem de ilcemiz genelinde belirtilen tarihleri arasýnda Kutlu Doðum Haftasý etkinlikleri tertip edeceðiz. Bu yýl Kutlu Doðum Haftasý nýn ana temasýnýn ‘ Tevhid ve Vahdette Gelin Birlik Olalým diye konuþtu.

Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ise, Alemlere rahmet olarak gonderilen Peygamberimiz Hz. Muhammed in (s.a.v.) dunyaya teþrifleri kapsamýnda Kutlu Doðum Haftasý nýn ceþitli etkinlikler ile her yýl kutluyoruz dedi.

Baþkan Ozyurt, Kutlu Doðum Haftasý nýn ulkede ve dunyada kardeþlik baðlarýný guclendirmesi dileðinde bulunarak, Peygamber Efendimizin sevgi, saygý, hoþgoru, Merhamet ve kardeþce birlikte yaþama mesajlarýný butun insanlýk tarafýndan benimsenerek, yaþama gecirilmesini diliyorum. Ýnsanlýk daima, Peygamber Efendimizin ortaya koyduðu ahlaki deðerlerde hayat bulacaktýr. Tum insanlýðýn O nun ahlaký ile yaþamasýný temenni ediyorum þeklinde konuþtu.