Sanko Holding Onursal Baþkaný Abdulkadir Konukoðlu Nizip Ticaret Odasý nda duzenlenen konferansta baþarý hikâyesini anlattý.

Saat 15.30 da baþlayan konferansa Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Ýlce Muftusu Osman Þekerci, Eðitim Fakultesi Dekaný Mehmet Ozaslan, daire amirleri, oda baþkanlarý ve cok sayýda iþadamý da katýldý.

Konferansýn acýlýþ konuþmasýný yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Nizip Ticaret Odasý olarak ulkemiz ekonomisinin geliþmesi ve kalkýnmasý noktasýnda giriþimcilik potansiyelinin artmasý gerektiðinin farkýndayýz. dedi.

Eðitim programlarý kapsamýnda giriþimciliðin teþvik edilmesi icin baþarýlý kiþilerin tecrubelerini paylaþýldýðý toplantýlar duzenlediklerini vurgulayan Ozyurt sozlerini þu þekilde surdurdu; "Baþarý Hikâyesi ve Tecrube Aktarýmý" toplantýmýza konuþmacý olarak teþrifleriyle bizleri onurlandýran deðerli buyuðumuz, hayýrsever aðabeyimiz Sanko Holding Onursal Baþkaný Sayýn Abdulkadir Konukoðlu'na Gaziantep ve ulkemiz adýna gostermiþ olduðu azimli calýþmalarýndan ve hizmetlerinden dolayý þukranlarýmýzý sunar, ilcemizde ve odamýzda konuk etmekten onur duyduðumuzu belirtmek isterim.

Anadolu'da sanayileþmenin onderliðini yapan SANKO Holding; bugun bircok sektorde faaliyet gostermekte olup, yurtdýþýnda ve Turkiye nin dort bir yanýna daðýlmýþ iþletmelerinde binlerce kiþiye istihdam yaratmaktadýr. Sayýn aðabeyimiz Abdulkadir Konukoðlu TBMM Baþkanlýðý nca ‘ Ustun Hizmet Odulu , Gaziantep Universitesi nce de ‘ Fahri Doktora unvaný ve saðladýðý burslardan dolayý Eðitime Hayat Verenler Onur Listesi ne alýnarak baþarýlarýný taclandýrmýþtýr. Ayrýca almýþ olduðu bircok odulle Gaziantep'imiz icin gurur kaynaðý olan duayenimiz Sayýn Abdulkadir Konukoðlu bugun hepimizin oðrenmesi gereken cok deðerli bilgiler paylaþacaktýr. þeklinde konuþtu.

Konferansa konuþmacý olarak katýlan Sanko Holding Onursal Baþkaný Abdulkadir Konukoðlu yarým asýrlýk iþ hayatýndaki birikimini aktardý.

Paylaþmak Mutluluktur anlayýþý ile hareket eden ve Ruzgâr Durmuþsa Kureklere Asýlýn sozu ile calýþma azmi ve mucadeleci yonunu ortaya koyan Konukoðlu, iþ hayatýnda calýþmanýn ve durustluðun onemine vurgu yaptý.

Gaziantepli iþadamý Sanko Holding Onursal Baþkaný Abdulkadir Konukoðlu, baþarý oykusunu anlatýrken, "Ben babamýn fabrikasýnda 6 ay yerleri supurdum" dedi

Konukoðlu, "Baþarýnýn yolu cok calýþmaktan gecer. Ýþ yaþamýnda cok calýþacaksýnýz ve merdivenleri yavaþ yavaþ cýkacaksýnýz. Ben babamýn fabrikasýnda calýþmaya baþladýðýmda 6 ay yerleri supurdum. Her þeyden onemlisi hazmetmektir, iþ hayatýnda bu boyledir. Birden gelip her þeyin ustune oturursanýz, baþarýlý olamazsýnýz" deðerlendirmesinde bulundu.

Katýlýmcýlar tarafýndan buyuk ilgi goren konferansta kendi iþ hayatýndan orneklere de yer veren Konukoðlu, katýlýmcýlarýn sorularýný da cevapladý.

Konferans sonunda Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý ve Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt tarafýndan Sanko Holding Onursal Baþkaný Abdulkadir Konukoðlu‘na gunun ansýna hediye, Nizip Spor Kulubu Baþkaný Mehmet Karacalý tarafýndan 27 numaralý Nizip Spor Formasý takdim edildi.