Nizip Ticaret Odasý (NTO) ile Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý arasýnda Ortak Meclis Toplantýsý ve Kardeþ Oda protokolu imza toreni yapýldý.
Ortak Meclis Toplantýsý ve Kardeþ Oda protokolu imza toreninde bir konuþma yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, ortak aklýn onemine iþaret ederek; Her iki oda yonetimine hayýrlý olsun temennisinde bulundu.
Odalarýnýn birbiriyle iletiþime gecmesi ve iþbirliðiyle hareket etmeleri karþýlýklý olarak hizmet standartlarýný artýrmakta ve iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetlere imza atýldýðýný vurgulayan Ozyurt konuþmasýný þu þekilde surdurdu.
TOBB Baþkanýmýz M. Rýfat Hisarcýklýoðlu'nun dediði gibi "Birlik ve beraberlikte rahmet, ayrýlýkta azap var." Bizlerde bugun Nizip Ticaret Odasý ve Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý arasýnda iletiþimi guclendirmek, karþýlýklý hizmet standartlarýnýn artmasýný saðlamak, ortak toplantýlar ve faaliyetler duzenlemek amacýyla Kardeþ Oda protokolu imzalayacaðýz. Boylece bolgelerimiz adýna koordinasyon ve iþbirliði anlamýnda her iki odaya da fayda saðlamayý planlýyoruz. Þunu da belirtmek isterim ki Nizip Ticaret Odasý ve Gaziantep Ticaret Odasý olarak 2012 yýlýnda imzaladýðýmýz Kardeþ Oda Protokolumuz bircok oda ve borsaya ornek olmuþtur.
Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý ile iþbirliði sayesinde daha kapsamlý faaliyetler ve projeler hazýrlamak adýna kuracaðýmýz bu baðýn bolgelerimize katký saðlayacaðý kanaatindeyiz. Boylece ve Ortak Akýlla Calýþmak anlayýþýyla da iþbirliði yaptýðýmýz konularda fayda saðlanacaktýr.
Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Necmettin Zaroðlu ise Reyhanlý Ticaret ve Sanayi odasý faaliyetleri hakkýnda bilgiler vererek imzalanacak olan Kardeþ Oda protokolunun her iki oda icin hayýrlý olmasýný diledi.
Ýmza toreninin ardýndan oda baþkanlarý tarafýndan kardeþ oda beratlarýnýn takdim edilmesi ile toren son buldu.
Ýmza torenine Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Reyhanlý Ticaret ve Sanayi Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Necmettin Zaroðlu, Meclis Baþkaný Hamit Þanverdi, Reyhanlý Ticaret Borsasý Yonetim Kurulu Baþkaný Bulent KARACA ve odalarýn Meclis ve Yonetim Kurulu uyeleri de katýldý.
![]()