Nizip Ticaret Odasý (NTO) 25 kiþilik heyet ile Ýtalya Bologna da duzenlenen Cosmoprof Parfumeri ve Kozmetik Fuarý ný ziyaret etti.

Nizip Ticaret Odasý (NTO) Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Gaziantep KOSGEB Muduru Dr. Sadýk Gozek, NTO Yonetim Kurulu Uyesi Osman Alpaslan, NTO Meclis Uyesi Huseyin Yaprak ve NTO Uyelerinin de bulunduðu heyet Cosmoprof Parfumeri ve Kozmetik Fuarý ný ziyaret ederek fuarda ikili goruþmelerde bulundu.

90,000 m2 fuar alanýnda Kozmetik, sac malzemeleri, perfumeri, doðal sac gerecleri, ojeler, sac bakým urunleri, sac urunleri, makyaj urunleri, guzellik salonu malzemeleri, spa urunleri sergilenen Cosmoprof Parfumeri ve Kozmetik Fuarý na 69 ulkeden 2,390 katýlýmcý ve 135 ulkeden 194,000 ziyaretci akýn etti.

Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Ýtalya Bologna da duzenlenen kozmetik fuarýn dunyanýn en onemli fuarlarýndan biri olduðuna dikkati cekerek sozlerini þu þekilde surdurdu. Kozmetik ve benzer sektorun tum taraflarýný bir araya getiren Cosmoprof Parfumeri ve Kozmetik Fuarý Turkiye ile Ýtalya arasýndaki ticari iliþkilerin geliþmesi yonunden, hem de bu firmalarýmýzýn kendilerini bu sektorde tanýtmalarý, muþterileriyle buluþmalarý acýsýndan cok yararlýdýr. Dunya capýnda kozmetik ureticilerini ve uygulamacýlarý da bir araya getirdiði icin sektor acýsýndan ayrý bir onem taþýyor. Bu fuarda Turk firmalarýnýn da kendilerini ve urunlerini kuresel yapý sektorune tanýtmasý acýsýndan onemli bir platform oluþturuyor. Yeni hedef pazarlar acýsýndan bakýldýðýnda da onemli bir etkinlik olan, Cosmoprof fuarý firmalara yeni ihracat kapýlarý acýlmasýna olanak saðlýyor. Bizlerde bu kapsamda Nizip Ticaret Odasý olarak aralarýnda sabun ve kozmetik sektorumuzunde bulunduðu 25 kiþilik heyet ile fuarý ziyaret etmekteyiz. Ulkemizin ve ilcemizin ihracatýný arttýrmak icin onumuzdeki donemlerde bu gibi yurtdýþý iþ gezilerimizi duzenlemeye devam edeceðiz. dedi.