Serbest Muhasebeci ve Mali Muþavirler Nizip Temsilciði Muhasebeciler Haftasý munasebetiyle Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu uyeleriyle ile bir araya geldi.

Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Yonetim Kurulu Uyeleri tarafýndan karþýlanan Serbest Muhasebeci ve Mali Muþavirler Nizip Temsilcisi Suleyman Cicek ve meslektaþlarý ile Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Uyeleriyle goruþ alýþveriþinde bulundu.

Muhasebeciler Haftasý etkinliði cercevesinde Nizip Ticaret Odasý ný ziyaret eden Serbest Muhasebeciler ve Mali Muþavirler Nizip Temsilcisi deðerli Baþkaný ve Mali Muþavir arkadaþlarý aðýrlamaktan buyuk memnuniyet duyduðunu ifade eden Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt þunlarý ifade etti. Ulke butcemizin onemli kaynaðý vergilerden oluþmaktadýr. Bu vergilerin ulke butcesine vergi olarak kazandýrýlmasýna kadar gecen surede ki ekonomik faaliyetler dediðimiz butun faaliyetlerin, varlýklarýn ve kaynaklarýn programlanmasý, planlanmasý, kaydedilmesi ile onun bir hukukilik kazanarak tekrar geri donuþunu saðlayan onemli bir mesleði Muhasebeciler icra etmektedir. Dolayýsýyla Muhasebeciler olmadan iþletmelerin surdurulebilirlikleri devam ettirmeleri mumkun deðildir. Ayrýca iþletmelerimizin de kendilerini geliþtirmeleri kurumsal yapýya ulaþmalarý teknolojik deðiþimleri yaþamalarý ve mevzuatý takip etmeleri acýsýndan muhasebecileri ile daha fazla diyalog icerisinde olup ve goruþ alýþveriþinde bulunarak iþletmelerin kurumsallaþmasý onem arz etmektedir. Bu anlamlý gunde Odamýzý ziyaret ettikleri icin þahsým ve yonetim kurulum adýna ayrýca teþekkur ediyorum.

Serbest Muhasebeci ve Mali Muþavirler Nizip Temsilcisi Suleyman Cicek ise, 1989 Haziran ayýnda yasalaþan 3568 sayýlý Serbest Muhasebeci Mali Muþavirlik ve Yeminli Mali Muþavirlik Kanunu kapsamýnda 01-07 Mart tarihlerinde Muhasebeciler Haftasý olarak kutlanmaktadýr. Bizde bu onemli gunde Nizip Ticaret Oda mýza ziyaret gercekleþtirdik. Sayýn Baþkanýmýz Mehmet Ozyurt ve yonetim kurulunun gostermiþ olduðu ilgi icin teþekkur eder butun meslek mensuplarýmýzýn ve iþverenlerimizin Muhasebeciler Haftasýný kutlarým. Ýfadelerini kullandý.

Gercekleþen ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu uyeleri A.Kadir Akkuþ, Osman Alpaslan ve ilcemizde faal olarak gorev yapan Serbest Muhasebeci ve Mali Muþavirler de katýldý.