Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný, Meclis Baþkaný, Yonetim Kurulu ve Meclis Uyeleri ile birlikte Turkiye Buyuk Millet Meclisi nde AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gul, Gaziantep Milletvekilleri Abdulkadir Yuksel, Canan Candemir Celik, Abdullah Nejat Kocer, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoðan, Umit Ozdað, Mehmet Gokdað ve Mahmut Toðrul a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundular.
Ýlk ziyaret, AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gul e oldu. NTO Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gul e hayýrlý olsun temennisinde bulunarak, 1 Kasýmda milletin gosterdiði irade sonucu 26. Donem milletvekilliðine secilmenin ayrý bir onemi olduðunu belirterek yeni gorevlerinde baþarýlar diledi.
Bir Sivil Toplum Kuruluþu olarak uzerlerine duþen her turlu goreve hazýr olduklarýný belirten NTO Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, Nizip teki calýþmalar hakkýnda bilgi vererek, Ýlcenin sorunlarý ve beklentilerini dile getirdiler.
Ziyaretten duyduðu memnuniyeti dile getiren AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gul Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu ve Meclis Uyelerine nazik ziyaretlerinden dolayý teþekkur etti.
AK Parti Genel Baþkan Yardýmcýsý ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gul ziyaretinden sonra ise Gaziantep Milletvekilleri, Abdulkadir Yuksel, Canan Candemir Celik, Abdullah Nejat Kocer, Ahmet Uzer, Mehmet Erdoðan, Umit Ozdað, Mehmet Gokdað ve Mahmut Toðrul a makamlarýnda ziyarette bulundular.
Yapýlan ziyaretlere Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet OZYURT ve Meclis Baþkaný Mustafa DOKTOROÐLU, Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Yonetim Kurulu Uyeleri M. Ali Karabacak, Osman Alpaslan, Meclis Uyeleri Ali Kaya, Huseyin Yaprak, Hasan Kaya ve NTO Uyesi Murat Benzer de katýldý.
![]()