Nizip Ticaret Odasý, Universite sanayi iþbirliði kapsamýnda Nizip Meslek Yuksekokulu dýþ ticaret bolumu oðrencilerine seminer duzenlendi.
Nizip Ticaret Odasý Uyesi, Origo Gýda Kimya Tarým Urunleri Sanayi ve Ticaret Limited Þirketi Yonetim Kurulu Baþkaný Ýsmail Nizipli, Nizip Meslek Yuksek Okulu dersliðinde oðrencilere tecrube ve bilgilerini paylaþtý.
Firmasýnýn kuruluþu ve bugune kadar yaþanan geliþim sureci ile ilgili bilgiler veren Ýsmail Nizipli, Ýhracat yapabilme konusunda gosterdikleri cabanýn ve son yýllarda gercekleþtirdikleri ihracatýn Firmanýn geliþimine ve buyumesine cok onemli olcude katký saðladýðýný ifade etti. Bu nedenle þirketlerde dýþ ticaret alanýnda eðitimli elemanlara daima ihtiyac duyulacaðýný ve bu bolumde eðitim almanýn onemini kavramalarý konusunda oðrencilere yararlý onerilerde bulundu.
Soru cevap þeklinde devam eden soyleþinin ardýndan Ýsmail Nizipli oðrencilere yaptýðý tavsiyeler oðrenciler tarafýndan buyuk ilgi gordu.
Seminerin sonunda Nizip Meslek Yuksekokulu Oðretim Gorevlisi Burak Buyukoðlu tarafýndan gunun anýsýna Ýsmail Nizipli ye plaket takdim ederek bizleri kýrmayarak universitemize gelen sayýn iþadamýmýz Ýsmail Nizipli ye ve bu anlamlý faaliyetlerde bizlerden hicbir zaman desteðini esirgemeyen Nizip Ticaret Odasý na cok teþekkur ederim dedi.
![]()