Gaziantep Universitesi Nizip Meslek Yuksekokulu muduru, Yardýmcý Docent Doktor Serdar Derman ve Nizip Meslek Yuksekokulu oðretim gorevlileri ile birlikte Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu nu ziyaret etti.

Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve yonetim kurulu uyeleri tarafýndan Karþýlanan Yardýmcý Docent Doktor Serdar Derman ve oðretim gorevlileri Nizip Meslek Yuksek Okulu nda yapýlan calýþmalar ve yaþanan sorunlar hakkýnda Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu na bilgiler verdi.

Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ise, Nizip Ticaret Odasý gecmiþten bugune kadar eðitim konusunda hicbir kurumdan desteðini esirgememiþtir. Sayýn hocalarýmýzla bugun yapýlan faaliyetler ve sorunlar hakkýnda bilgi akýþý saðladýk. Zaten universitemizle surekli iþbirliði icerisinde ortak akýlla hareket etmekteyiz. Ancak Nizip te bulunan odalar ve sivil toplum kuruluþlarýnýn baþkanlarýnýn da icerisinde bulunduðu bir komisyon kurulup, duzenli aralýklarla toplantý yapýlmasý halinde yapýlacak olan calýþmalar daha da verimli olacaktýr. Biz ilcemizin sanayi, eðitim, kulturel ve sosyal alanlarda geliþmesi icin uzerimize duþen ne olursa olsun katký saðlamaya hazýrýz. Nizip Meslek Yuksekokulu muduru, Yardýmcý Docent Doktor Serdar Derman ve Nizip Meslek Yuksekokulu oðretim gorevlilerine odamýza yapmýþ olduklarý ziyaretten dolayý teþekkur ederim þeklinde konuþtu.

Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Ali Sarý, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri Mehmet Ali Karabacak, Abdulkadir Akkuþ, Nizip Meslek Yuksekokulu Oðretim Gorevlileri Nafiye Nur Meþe ve Abdurrahman Akýn da katýldý.