Toplandýðýnýz vakitte Oðuzeli’nde olduðum için toplantýya katýlamadým,herkesten özür diliyorum.
Toplandýðýnýz vakitte Oðuzeli’nde olduðum için toplantýya katýlamadým,herkesten özür diliyorum.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ne güzel, eðer kurallarýný öðrenebilirsem ben de katýlýrým. Ne de olsa bizim ailede de güreþçiler var...
bireysel emekli, sadece üye...
VE Hacý Fevzi AKDOÐAN baþkaným olaya el koydu. "Aba Güreþini Eylül ayýnýn ilk haftasýnda Festival etkinlikleri içerisinde yapalým.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
TEBRÝKLER DOSTLAR ....
ÇOK ÝYÝ OLUR, NÝZÝBÝMÝZN TANITIMI AÇISINDAN ....
BAÞARILAR DÝLÝYORUM VE DESTEKLÝYORUM..
SELAM VE SAYGILARIMLA.
.
ihsan
Baþkanýmýzla konuþtuðunuz esnada inanýn çok heyecanlandým. Yaz ayýný iple çekeceðim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Orhan abi kozlarýmýzý paylaþýrýk artýk....))
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
inþallah o zaman nizpte olurum...6 sene oldu güreþi býrakalý ama iyi bir rakip çýkarsa tekrar baþlayabilirim....
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Arkadaþlar Aba Güreþi için çok ciddi çalýþýlmaya baþlanýldý. Tarih hemen hemen belli oldu. Kategoriler ve teknik heyetin oluþturulmasý için çalýþýyoruz. Yaklaþýk 500 güreþcinin ve binlerce kiþinin tüm bölgeden katýlmasý bekleniyor. Güreþciler yerel kýyafetlerle Stadyumdaki çim sahanýn üzerinde güreþecekler...
Bu defaki Aþýrtmalý Aba Güreþimiz tüm ülkede ses getirecektir. Haydi Bismillah....
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
abý peký bu gures yaz mevsýmýnde mý olacak yoksa zeugma festývalýnde mý olacak?
alýntý:
cengizkrbck demiþki:
Orhan abi kozlarýmýzý paylaþýrýk artýk....
Þakacý çocuk seniSen diþime göre deðilsin. Köyden Þakir Karabacak'ý çaðýr
.
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (01.08.07 Saat 08:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
belediye baþkanýmýz Hacý Fevzi Akdoðan beyle öðle üzeri yaptýðýmýz görüþme çok verimli geçti.Sevgili admin bayaðý hazýrlýklý gelmiþti.baþkan zeugma festivali kapsamýnda aba güreþinene gereken her türlü desteði vereceklerini samimiyetle ifade etti.kategoriler için gerekli altýnlar,altýn kemer,ve bil umum maddi masraflar belediye eliye karþýlanacak.Mehmet Akpek abi de dýþardan gelecek pehlivanlara bir teþekkür yemeði verecek.Ben,kemal abive Seyitahmet hoca güreþle ilgili bilgi,belge,döküman,elbise tasarýmý,tanýtým afiþleri vb. konularda destek olacaðýz..
Hepimiz neþe ile ayrýldýk ltif beyin odasýndan.Asýl sevinen de Recep pehlivan oldu.O da þimdiden diðer pehlivanlara haber yollayacaðýný ve hazýrlýklara baþlayacaðýný müjdeledi..
eylül ayýnýn ilk haftasýnda yapýlacak olan zeugma festivali önümüzdeki yýl çok daha renkli ve faydalý olacak inancýndayým.Emeði geçen ve geçecek herkese þükranlarýmý sunuyorum..
Bu arada Latif Karadað beyin hatýrlatmasý üzerine ,kýrkpýnarda yapýldýðý gibi Güreþ aðasý seçilecektir.Bunun da öenmli maddi katký yapacaðýna inanýyorum..
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Ýlk önce bu çalýþmanýn ortaya çýkmasýna vesile olan Nizip.com yönetimine sponsorlarýna ve bu konuyu makalesiyle gündeme taþýyan Ýsa Avcý beye teþekkür ederim..
Nizip.com un düzenlemiþ olduðu yarýþma bir çok güzel konuya ufuk açacak nitelikte olmuþtur. özellikle kemal beyin katkýlarý ve birikimi takdire deðerdi doðrusu. þunu da eklemeden geçemeyeceðim resminden daha gençti kemal bey. .
.
Yapýlmayan her iþ geriye býrakýlandýr.<br>
iþallah böyle bir organýzas olursa gençlerde olursa bizde Nizip beledýyesý güreþ takýmý olarak bizde katýlacagýz.þimdiden emegi geçen herkese teþekür ederiz.recep amca yakýnda yanýna geleçem kendýne ýyý bak.
iþallah bu festýval sýrasýnda nýzýpte oluruz.Peký bu zeugma festývalý hangý tarýhler arasýnda yapýlýyor?
Kimse soruma cevap yazmamýþ.....
Hangi yaþ katagorisi olacak....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (01.08.07 Saat 08:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...