Nizip Ticaret Odasý tarafýndan eðitim yardýmlarý kapsamýnda geleneksel hale getirilen ilkoðretim oðrencilerine yonelik temsili ayakkabý daðýtým toreni duzenlendi.

Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Uyeleri Mehmet Ali Karabacak, Osman Alpaslan, Meclis Uyesi Hasan Kaya, Nizip Ýlce Milli Eðitim Þube Muduru Mehmet Demir ve Genel Sekreter Serpil Gundoðdu nunda katýldýðý temsili toren Salih Ekmekci Ýmam Hatip Ortaokulu' nda gercekleþti.

Duzenlenen torende bir acýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet OZYURT þunlarý ifade etti; Turkiye Odalar ve Borsalar Birliði ve Nizip Ticaret Odasý nýn eðitim yardýmlarý kapsamýnda her yýl geleneksel hale getirdiðimiz Ýlkoðretim ve Ortaokul oðrencilerine yonelik ayakkabý yardýmlarýný kendi ellerimizle yapmanýn mutluluðunu yaþýyoruz. Gecen yýl yapýldýðý gibi ayakkabý yardýmý bu yýl da 2200 oðrencimize daðýtýmý yapýlmýþtýr.

Geleceðimizin teminatý olan evlatlarýmýzý ve ihtiyac sahibi olan oðrencilerimizi sevindirmek, baþarýlarýna destek olmak amacýyla Nizip Ticaret Odasý ve Nizip Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu iþbirliðinde boyle bir guzel calýþma icerisinde bulunuyoruz.

Bu faaliyetlerin bir yardým gibi deðil, oðrencilerin baþarýný arttýracak bir motivasyon olarak gorulmelidir. Oðrencilerimizin, Ailelerine ulkemize ve topluma faydalý birer fert olmasý en buyuk temennimizdir. Bu nedenle Nizip Ticaret Odasý eðitime yapmýþ olduðu destekler her yýl farklý alanlarda artarak devam edecektir.

Boyle bir calýþmada bizlerden desteðini esirgemeyen Turkiye Odalar ve Borsalar Birliði ne, Nizip Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu ne ve oðrencilerimizi yetiþtiren deðerli oðretmenlerimize þahsým, Nizip Ticaret Odasý Yoneticileri adýna cok teþekkur ediyorum dedi.