Ýþ hayatýný Almanya nýn Munih kentinde surduren Nizip li Turk iþ adamý Mustafa Karakaya Nizip Ticaret Odasý ný ziyaret etti.
Ziyaret dolayýsýyla bir acýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt; Ulkemizin 2023 hedeflerine ulaþmasýna katký saðlamak ve ihracatý geliþtirmeye yonelik, Nizip Ticaret Odasý olarak 21-25 Ocak 2015 tarihleri arasýnda Almanya nýn Munih kentine yurtdýþý iþ gezisi duzenlemiþtik. Bu iþ gezisi programýmýzda Munih Almanya' da yaþayan Nizip li Turk iþ adamýmýz Sayýn Mustafa Karakaya Odamýz heyetine cok yakýn ilgi gostermiþ ve iþ gezimizin gercekleþmesinde buyuk katkýlarý olmuþtur. Ben þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna Sayýn Mustafa Karakaya Gostermiþ olduðu misafirperverlik ve odamýzý ziyaret ettiklerinden dolayý teþekkurlerimizi sunar, calýþmalarýnda baþarýlar dilerim dedi.
Turk iþ adamý Mustafa Karakaya ise yaptýðý acýklamada; Nizip Ticaret Odasý bunyesinde faaliyet gosteren iþ adamlarýný gormekten son derece mutluyum. Temennimiz iki ulke arasýnda gercekleþen ticari iliþkiler ziyaretler her zaman devam etsin. Ben Almanya ya ziyaret gercekleþtirecek tum iþ adamlarýmýza her zaman destek vermeye hazýrým. Bizleri kabul ettiði icin Nizip Ticaret Odasý baþkanlarýma ve yoneticilerine cok teþekkur ederim dedi.
Ziyaret sonunda Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan iþ adamý Mustafa Karakaya ya gunun anýsýna plaket ve desteklerinden dolayý teþekkur belgesi takdim etti.
Gercekleþen ziyarete Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu ve iþadamlarý da katýldý.
![]()