Milliyetci Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Seyit Capan Nizip Ticaret Odasý ný ziyaret etti.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu tarafýndan karþýlanan MHP Gaziantep Milletvekili Adayý Seyit Capan þunlarý ifade etti; Secim calýþmalarý kapsamýnda Nizip teki tum kurumlarý ziyaret ederek sorunlarýný dinlemekteyiz. Odamýzýn deðerli baþkanlarýna ve yonetim kuruluna bizleri kabul ettiði icin teþekkur ederim. Bilindiði uzere ulkemiz 1 Kasýmda erken secime gitmektedir yapýlacak olan bu secimde tum Nizip halkýmýzýn desteklerini bekliyor ve yapýlacak olan secimin ulkemize milletimize hayýrlý olmasýný diliyorum dedi.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ise Milliyetci Hareket Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Seyit Capan nýn Odamýza yapmýþ olduðu ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek þunlarý ifade etti; Bir Kasýmda yapýlacak olan secimin sonucu ne olursa olsun hem siyasi partilerimizin hem adaylarýmýzýn hem de halkýmýzýn bunu icine sindirerek kabullenmesi gerekmektedir. Amac ulkeye ve memlekete hizmet etmektir, sizinde hizmet aþkýyla yola cýktýðýnýzdan hic þuphemiz yoktur. Bu hizmet yolunda adaylýðýnýn hayýrlý olmasýný diliyor calýþmalarýnda baþarýlar diliyoruz. Ýnþallah secildiðiniz takdirde Nizip Ticaret Odasý olarak her konuda iþbirliði icerisinde calýþarak elimizi her taþýn altýna koymaya hazýrýz dedi.
Gercekleþen ziyarete Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu ve iþadamlarý da katýldý.
![]()