Nizip Ticaret Odasý ve Ozdemir Proje Danýþmanlýk iþbirliði ile kiþilerin mevcut potansiyellerinin farkýndalýðýný arttýrmak amacýyla 02-03-04 Kasým 2015 tarih ve 10.00 – 17.00 saatleri arasýnda Nizip Ticaret Odasý Toplantý Salonunda Kocluk Eðitimi duzenlenecektir.

Kocluk, bireylerin hedeflerine daha hýzlý ve etkili ulaþmasýna yardýmcý olmak amacýyla verilen profesyonel bir kiþisel geliþim hizmetidir. Performans ve kariyer sistemi, calýþanlarýn kariyerlerine yon vermelerini saðlayan, kariyerlerini geliþtirmeleri icin onlara eðitim ve geliþim fýrsatlarý sunan, hem bireysel hem de organizasyonel geliþime katký saðlayan bir sistem oluþturma fikrinden yola cýkýlarak kurgulanmýþ ve performans, kariyer, yetenek yonetim, eðitim ve geliþim surecleri entegre bir þekilde yapýlandýrýlmaktadýr.

Eðitim profesyonel Yaþam Kocu Sn. Ali GUNEYSU tarafýndan verilecek olup Eðitimimiz 20 kiþi ile sýnýrlýdýr ve 3 gunluk eðitim sonrasýnda katýlýmcýlara sertifika verilecektir. Ayrýca duzenlenecek eðitim icin aþaðýda bulunan banka hesabýna kiþi baþý katýlým ucreti olarak 250,00.-TL yatýrýlmasý gerekmektedir.

Ayrýntýlý Bilgi Ýcin;

Dilek SUZER
Kobi-Dýþ Ticaret-Kalite Muduru
0.342.517 10 11 Dahili: 139
E-Mail: d.suzer@nto.org.tr

Banka Bilgileri

Elit Ajansa odeme icin hesap numaramýz aþaðýdaki gibidir .
Aydýn Gurz banka bilgileri:
Garanti Bankasý Pozcu Mersin Þubesi
Þube Kodu : 428 Hesap No : 6657674
Ýban No : TR03 0006 2000 4280 0006 6576 74

Eðitim Konularý:

02.11.2015 Pazartesi Gunu Kocluk Programý Konularý
Kocluk nedir?
Kocluðun temel kurallarý nelerdir?
Karþýlaþtýðýmýz durumlarý nasýl yorumlarýz?
Cozum odaklý uygulamalar nelerdir?
Cozum odaklý adýmlar atmak
Stres ve belirtileri
Kocluðun prensipleri
Goruþmelerde yapýlmasý gerekenler
Yaþam kocluðunda temel beceriler
Koclukta engeller

03.11.2015 Salý Gunu Kocluk Programý Konularý

Hedef Belirleme ve Sonuc Alma
--- Olumlu ifade
--- Hedefi netleþtirme
--- Deðerler ile baðlantý
--- Cevresel faktorler
--- Baþarmanýn yollarý
--- Eylem planý
--- Swot analizi
--- Deðerler
--- Soru sorma sanatý
Guclu sorular
Faydalý sorular
--- Koclukta iletiþim
--- Algý tercihleri
--- Referans sistemleri
--- Motivasyon odaklarý

04.11.2015 Carþamba Gunu Kocluk Programý Konularý

· Ýkna
· Uyum ve ahenk
· Gorsel insanlarý ikna etmek
· Ýþitsel insanlarý ikna etmek
· Dokunsal insanlarý ikna etmek
· Seanslar ve Seans Akýþlarý

Profesyonel Yaþam Kocu Ali GUNEYSU

1978 yýlýnda Adana doðumlu olan Ali GUNEYSU, 2001 yýlýndan itibaren Adana'da Kiþisel Geliþim eðitimleri vermektedir. Anlayarak Hýzlý Okuma, Diksiyon ve Etkili Ýletiþim, Hafýza Teknikleri uzerine calýþmalar yapmýþtýr. Bircok Uzman Psikolog, Uzman Psikolojik Danýþman ve Kiþisel Geliþim Uzmaný ile seminer ve eðitim calýþmalarý yapmýþtýr.

Profesyonel Yaþam Kocu Eðitmeni Ali GUNEYSU, Milli Eðitim Bakanlýðýna baðlý okullarda binlerce oðretmen ve oðrenciye eðitim ve seminer vermiþtir. Bir cok þirket calýþanlarýna, bir cok siyasiye danýþmanlýk yapmaya devam etmekte olup, halen Kiþisel Geliþim alanýnda calýþmalarýna devam etmektedir.