Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Diyarbakýr'da ve Hakkari'nin Yuksekova Ýlcesi Daðlýca kýrsalýnda teroristlerce gercekleþtirilen hain saldýrýlar ile ilgili mesaj yayýnladý.
NTO Yonetim Kurulu Baþkaný OZYURT mesajýnda þu ifadelere yer verdi; Diyarbakýr'da ve Hakkari'nin Yuksekova Ýlcesi Daðlýca kýrsalýnda teroristlerce gercekleþtirilen hain saldýrýlar bir kez daha ulkemizin yureðini yakmýþtýr. Acýmýz cok buyuk, sayýsýný tam olarak bilemediðimiz þehit verdik. Yine ocaklara ateþ duþmuþ, analarýmýz gozyaþlarýna boðulmuþlardýr.
Bu insanlýk dýþý teroru ve zalimlerin maþasý olan butun teroristleri ve perde arkasýndaki hainleri bir kez daha þiddetle kýnýyoruz. Uzerinizde oynanan bu kirli oyunlara milletce fýrsat vermemeliyiz. Bu milletin birbirine duþmesini ve bu cennet vatanýn bolunmesini isteyen hainlere verilecek en guzel cevap, hicbir ayýrým yapmadan milletimizin birbirine daha cok baðlanmasý, daha cok kenetlenmesidir. Ýnþallah bu zor gunler de gececek, bu teror saldýrýlarý hicbir þeklde hedefine ulaþamayacaktýr. Temennimiz odur ki bir an evvel bu akan kanlar son bulur ve ulkemize tekrardan huzur, kardeþlik ve barýþ ortamý hâkim olur.
Bizleri derin bir uzuntuye boðan bu kalleþ saldýrýlarda hayatýný kaybeden aziz þehitlerimize Allah'tan rahmet, þehitlerimizin deðerli ailelerine ve Yuce Turk Milletine baþsaðlýðý ve sabýrlar diliyorum dedi.
![]()