Nizip Ticaret Odasý'nda Ramazan Bayramý dolayýsýyla bayramlaþma programý gercekleþti. Nizip Ticaret Odasý'nda bayramýn ikinci gunu saat 11.00' da baþlayan bayramlaþma programýnda, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu ve Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat gelen misafirleri kabul etti.

Bayramlaþma toreninde bir acýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat; "Nizip Ticaret Odasý olarak geleneksel hale getirdiðimiz Bayramlaþma torenimizi gercekleþtirmekteyiz. Bayramlar kardeþliðin, dostluðun ve insanlarýn birbirlerine baðlantýsýnýn guclendiði gunlerdir.Ramazan bayramýnýn milletimizin dirliðine, mazlumlarýn kurtuluþuna, insanlýðýn huzur, barýþ ve hidayetine vesile olmasýný diler. Tum Ýslam âleminin ve Turk iþ dunyasýnýn Ramazan Bayramýný kutlar halkýmýzýn guzel bir bayram gecirmesini temenni ediyorum." ifadelerini kullandý.

Duzenlenen Bayramlaþma torenine Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Uyeleri, Meclis Uyeleri, Nizip Ticaret Odasý uyeleri cok sayýda iþadamý ve vatandaþlar katýldý.