Gaziantep Ticaret Odasý'nýn onculuðunde Nizip Ticaret Odasý ve Ýslahiye Ticaret ve Sanayi Odasý'nýn katýlýmýyla Muþterek Ortak Meclis toplantýsý GTO toplantý salonunuda duzenlendi.
Gaziantep Ýþ dunyasý temsilcilerinin bir araya getiren toplantýnýn acýlýþ konuþmasýný yapan GTO Meclis Baþkaný Ali Yener; "Bir ilki gercekleþtirerek iki guzide ilcemizin Ticaret Odalarý ile birlikte muþterek Meclis toplantýsý gercekleþtirmenin sevinci ve gururu icerisindeyiz. Amacýmýz bu buyuk katýlýmlý toplantýlarý geleneksel hale getirmektir." dedi.
Gercekleþen toplantýda bir konuþma yapan NTO Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt þunlarý ifade etti." Sizleri þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna saygýyla selamlýyorum. Gaziantep Ticaret Odasý onculuðunde Ortak Meclis Toplantýsý icin bir araya geldiðimiz bu organizasyondan dolayý memnuniyetimizi dile getirmek istiyorum.
Sevgi, hoþgoru ve yardýmlaþma duygularýnýn on plana cýktýðý on bir ayýn sultaný Mubarek Ramazan-ý Þerif ayýna kavuþmanýn mutluluðu icerisindeyiz. Maneviyatý yuksek olan mubarek ramazan ayýnýn birlik beraberlik ve dayanýþma duygularýmýzý da en ust noktalara taþýyarak þehrimize, ulkemize ve tum Ýslam alemine hayýrlar getirmesini temenni ediyorum.
Malumunuz olduðu uzere 07 Haziran' da gercekleþen Genel secim sonuclarý ne olursa olsun hepimiz milli iradeye saygý duymalýyýz. Bolluk ve bereket dolu Mubarek Ramazan ayýnda milletimizin refahý, huzuru ve ekonomik istikrarýn saðlanmasý amacýyla herkesin elini taþýn altýna koymasý gerekmektedir. Oluþan bu yeni surecte ulkemiz icin en hayýrlýsýný diliyorum.
Ozyurt sozlerine; "2012 yýlýnda "Gucumuz Gucunuz, Gucunuz Gucumuz" felsefesiyle birlikte imzalamýþ olduðumuz Kardeþ Oda Protokolumuz diðer odalara da rol model olmuþtur. Gecmiþten bugune kadar yerel ve bolgesel kalkýnmayý saðlamak amacýyla bizlere verdiðiniz destekler icin sizlere bir kez daha teþekkurlerimizi sunarým." dedi.
NTO Baþkaný Ozyurt ilcemiz ve ortak sorunlarýmýz ile beklentilerimiz hakkýnda baþta Suriyeliler, nitelikli eleman, Nizip otoban yolu, Zeugma, Antep fýstýðý, zeytin, teþvik sistemi, Nizip cayý ile ilgili katýlýmcýlara bilgiler verdi.
Ozyurt konuþmasýnýn sonunda;" Ortak Meclis Toplantýsý yapmamýza olanak saðlayan GTO Meclis Baþkaný Sayýn Ali Yener'e ve Meclis uyelerine, Yonetim Kurulu Baþkaný Sayýn Eyup Bartýk'a ve Yonetim Kurulu uyelerine , GTO Genel Sekreteri Sayýn Halil Gocer'e ve tum calýþma arkadaþlarýna, ayrýca tum GTO uyelerine teþekkur ediyor, sizleri þahsým, Nizip Ticaret Odasý ve Nizipliler adýna, sevgi ve saygýyla selamlýyorum." ifadelerini kullandý.
Duzenlenen muþterek meclis toplantýsýnýn sonunda GTO ve NTO Meclis ve Yonetim Kurulu Baþkanlarý arasýnda karþýlýklý plaket ve hediye takdiminin ardýndan Gaziantep Ticaret Odasý'nýn misafirler icin verdiði iftar yemeðine gecildi.
Gercekleþen toplantýya NTO Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat ve Ali Sarý, NTO Yonetim Kurulu Uyeleri M.Seyit Ceker, A.Kadir Akkuþ,M.Ali Karabacak, Osman Alpaslan, NTO Meclis Uyeleri Mehmet Yiðit,Mehmet Erdoðan, Ali Kaya, Þerif Daðlý, A.Kadir Kýlýc, Ersin Ozdemir, Muslum Aksoy, Necip Ozturk, Mustafa Kaya, NTO Disiplin Kurulu uyesi M.Ali Dayý, TOBB Gaziantep Kadýn Giriþimciler Kur.Ýcra Kom.Uyesi Alev Ozpolat katýldý.
![]()