Nizip Ticaret Odasý Avusturya – Cek Cumhuriyeti iþ gezisi heyeti gezi kapsamýnda Cek-Turk Muþterek Ticaret Odasý'na bir ziyaret gercekleþtirdi.
Nizip Ticaret Odasý heyetini karþýlayan Cek Turk Muþterek Ticaret Odasý Ýcra Kurulu Uyesi Stanislav Matocha ziyaret dolayýsýyla yaptýðý acýklamada ; "Cek Cumhuriyeti'ndeki burokrasi iþlemlerinden bahsederek Cek Cumhuriyetin de þirket kurmak isteyen yatýrýmcýlara her konuda destek verebileceklerini dile getirdi. Stanislav Matocha firmalarýnýzýn urunlerini yurtdýþý pazara sokmak icin calýþmalar yapýlabileceðinden bahsederek Orta Avrupa'nýn en buyuk Gýda Fuarýnýn her yýl Cek Cumhuriyetin de duzenlendiðini ve Nizip Ticaret Odasý olarak uyelerinizin bu fuara katýlmalarý konusunda ortaklaþa calýþma yapýlabileceðini belirtti. Matocha NTO iþ gezisi heyetine ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat' a ziyaret dolayýsýyla hediye takdim etti."
Cek-Turk Muþterek Ticaret Odasý Pazarlama Uzmaný Eliska Rajchlova ise yaptýðý acýklamada; "Odalarýnýn faaliyetlerinden ve uyelerinin sektorlerinden bahsetti. Takýmlarýnda hem Turk hem de Cek þirketlerinin olduðunu, Cek þirketlerinin yavaþ yavaþ Turk þirketleri ile birlikte calýþmaya baþladýklarýný ve Turk þirketlerinin ortak bulmasý,kendilerini geliþtirmesi konusunda danýþmanlýk yaptýklarýný, potansiyel muþteri bulduklarýný belirtti. Turkiye'de Ýstanbul'da þubelerinin bulunduðunu ve bu þekilde Turkiye ile ekonomik iliþkilerin guclenmesinde daha hýzlý yol aldýklarýný soyledi. Turkiye'den gelen NTO heyetini aðýrlamaktan buyuk memnuniyet duyduklarýný dile getirerek Turkiye'den gelen Ticaret heyetlerine her konuda desteklerini esirgemeyeceklerini belirtti."
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat ise ziyaret dolayýsýyla yaptýðý acýklamada Nizip Ticaret Odasý olarak ilcemizde faaliyet gosteren sanayi kollarý ve surekli geliþmekte olan sektorler hakkýnda bilgiler vererek ozellikle zeytinyaðý ,fýstýk ve sabunun onde gelen sektorler olduðunu Nizip Ticaret Odasý olarak yapýlan calýþmalar hakkýnda Cek-Turk Muþterek Ticaret Odasý yoneticilerine bilgiler verdi. Mahmut Polat NTO olarak bizleri nazik bir þekilde karþýlamalarýndan dolayý duyduðu memnuniyeti dile getirerek Cek-Turk Muþterek Ticaret Odasý yoneticilerine bir plaket , Antep fýstýðý ve baklavasý takdim etti.
Gercekleþen ziyarete Cek Turk Muþterek Ticaret Odasý Pazarlama Uzmaný Eliska Rajchlova,Cek Turk Muþterek Ticaret Odasý Danýþmaný Yalýn Yuregil, Gaziantep KOSGEB Hizmet Merkezi Mudurluðu yetkilisi Muhammed Paksoy ve NTO Ýþ gezisi heyeti katýldý.
![]()