Halklarýn Demokratik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Celal Doðan ve HDP Gaziantep ve Nizip parti yoneticileri Nizip Ticaret Odasýna bir ziyaret gercekleþtirdi.
Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ziyaret dolayýsýyla yaptýðý acýklamada; "Oncelikle Gaziantep eski Buyukþehir Belediye Baþkaný ve Halklarýn Demokratik Partisi Gaziantep Milletvekili Adayý Celal Doðan'ýn Odamýza yapmýþ olduðu ziyaretten dolayý kendisine ve beraberindeki heyete teþekkur ederek hoþgeldiniz diyorum.Mehmet Ozyurt ziyaretcilere "Nizip Ticaret Odasý bunyesinde hizmette olduðu sure icerisinde yapmýþ olduðu calýþmalardan ve yapýlan faaliyetlerle ilceye kazandýrýlan deðerler ile ilgili bilgiler verdi. Ozyurt ayrýca 7 Haziran tarihinde yapýlacak olan secimlerin kardeþlik ortamýnda gecmesini arzu ettiðimi belirterek bu vesileyle Odamýza yapmýþ olduðunuz ziyaretten dolayý teþekkur ediyor Sayýn Baþkana adaylýk surecinde baþarýlar diliyorum." dedi. HDP Gaziantep Milletvekili Adayý Celal Doðan ise yaptýðý acýklamada; "Nizip Ticaret Odamýzýn deðerli baþkaný, Yonetim ve Meclis uyelerine bizleri boyle sýcak bir þekilde karþýladýklarý icin teþekkur ediyoruz. Adaylýk surecimizde siz deðerli sivil toplum orgutlerini ziyaret gercekleþtirerek varolan sorunlarla ve sýkýntýlarla ilgili bilgiler alýyoruz. Biz Turkiye de konuþma yollarýnýn kapanmasýný istemiyoruz, herþey konuþularak halledilir. Biz HDP' nin parlemantoya girmesi hem demokrasi acýsýndan faydalý hem de Turkiye icin cok onemlidir. Bu ulkenin ayakta kalabilmesi ekonomiye baðlýdýr, ekonominin iyi olmasý icinde en temel faktor uretimdir. Uretmeyen ulkeler baþarýya ulaþamaz." ifadelerini kullandý. Mehmet Ozyurt ziyaret sonunda NTO tarafýndan hazýrlanan Nizip' in sorunlarý ile cozum onerilerinin bulunduðu dosyayý ve Nizip Zeytinyaðý coðrafi iþaret logosunu Celal Doðan'a takdim etti.Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu uyeleri M.Seyit Ceker,A.Kadir Akkuþ, M.Ali Karabacak, NTO Meclis Uyeleri Huseyin Yaprak, Necip Ozturk, NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu, HDP Gaziantep Ýl Eþ Baþkaný Murat Karayýlan ve HDP Ýlce Yoneticileri katýldý.
![]()