Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt Mirac Kandili munasebetiyle yayýnladýðý kutlama mesajýnda; "Mirac; âlemlere rahmet ve insanlýðýn kurtuluþu icin gonderilen Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) gercekleþtirdiði mukaddes ve manevi yolculuktur.
Dostluk ve yardýmlaþmanýn, feyiz ve bereketin coþtuðu, sevgi ve þefkat duygularýnýn yaðmur gibi tum insanlýðýn uzerine yaðdýðý ve yuce peygamberimizin en yuksek mertebeye ulaþtýðý Miracýn ozunde, her turlu kotulukten arýnma, insanlýðýn faydasýna deðerler uretme, ozveri, paylaþým, mesuliyet, ilahi emirlere teslimiyet gosterme ve yuce mertebelere ulaþma vardýr.
Bu mubarek gecede acýlan ellerin ve yapýlan dualarýn, memleketimizin, ulkemizin ve tum Ýslam âleminin birliðine, beraberliðine, kardeþliðine Milletimizin huzuruna, bereketine vesile olmasýný Cenab-ý Hak'tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve duþuncelerle, esnaf, sanayici ve tuccarýmýzýn, cok deðerli hemþehrilerimin ve tum Ýslam Âlemi'nin mubarek Mirac Kandilini kutlar, bu mumtaz gecenin insanlýða barýþ, huzur, kardeþlik ve mutluluk getirmesine vesile olmasýný diliyorum" dedi.
![]()