Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve ev sahipliðinde, Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü iþbirliði ile bu yýl 12. düzenlenen bilgi yarýþmalarýnýn finalinde Özel Ada Ortaokulu ve Adile Altýnbaþ Ortaokulu birinciliði paylaþýrken Özel Afitap Ortaokulu üçüncü ve Ýslim Marufoðlu Ortaokulu ise dördüncü oldu.
Yarýþma sonucunda birinciliði paylaþan Özel Ada Ortaokulu ´nun 4 öðrencisine ve Adile Altýnbaþ Ortaokulu´nun 4 öðrencisine tam altýn üçüncü olan Özel Afitap Ortaokulu 4 öðrencisine çeyrek altýn, dördüncü olan Ýslim Marufoðlu Ortaokulunun 4 öðrencisine çeyrek altýn hediye edildi. Ayrýca yarýþmacý okullarýn müdürlerine de birer plaket takdim edildi. Törende ayrýca Nizip Ticaret Odasýnýn Çanakkale Zaferi ve Gaziantep savunmasý için hazýrladýðý programlarda sesiyle ve þiirleriyle duygu seli yaþatan Hüseyin Yalçýn Çapan Anadolu Lisesi öðrencisi Menekþe BEYAZ´a Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT tarafýndan Teþekkür Belgesi ve hediye takdim edildi. Yapýlan Törene, Nizip Kaymakamý Harun SARIFAKIOÐULLARI, Milli Eðitim Þube Müdürü Yahya Kemal KARAOÐLAN, Telekom Müdürü Cem GÜLER, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Halil ÞAHÝN, NTO Meclis Baþkaný Mustafa DOKTOROÐLU, Yönetim Kurulu Bþk.Yrd. Mahmut POLAT, Yönetim Kurulu Üyeleri M.Seyit ÇEKER ve M.Ali KARABACAK, Meclis Üyeleri Osman ALPASLAN ve Hüseyin YAPRAK, Genel Sekreter Serpil GÜNDOÐDU okul müdürleri çok sayýda öðrenci ve veli katýldý.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()