Nizip Ticaret Odasý, Turkiye Odalar ve Borsalar Birliði (TOBB) 71. Genel Kurulu'na katýldý.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Universitesi'nde gercekleþen genel kurula, Baþbakan Sn. Ahmet Davutoðlu, CHP Genel Baþkaný Sn. Kemal Kýlýcdaroðlu, MHP Grup Baþkanvekili Sn. Oktay Vural, TOBB Baþkaný Sn.Rifat Hisarcýklýoðlu, sivil toplum kuruluþlarýnýn baþkanlarý, kongre uyeleri ve cok sayýda davetli katýldý.
Genel kurula, Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa DOKTOROÐLU, Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet OZYURT, Meclis Baþk.Yrd. Ali KAYA, Yonetim Kurulu Baþkan Yrd. Mahmut POLAT, Yonetim Kurulu Uyeleri M.Seyit CEKER, M.Ali KARABACAK, Ýbrahim DEMÝR, Meclis Uyesi Osman ALPASLAN ve Genel Sekreter Serpil GUNDOÐDU katýldý.
TOBB Yonetim Kurulu Baþkaný Sn. M. Rifat Hisarcýklýoðlu'nun acýlýþ konuþmasýnýn ardýndan, Baþbakan Sn.Ahmet Davuoðlu, CHP Genel Baþkaný Sn. Kemal Kýlýcdaroðlu ve MHP Grup Baþkan Vekili Sn. Oktay Vural Genel Kurul'a hitap etti.
Komisyonlarýn sunuþlarýný yapmasýndan sonra Genel Kurul, dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle sona erdi.
![]()