Gaziantep Bulgur Sanayicileri Derneðinde gectiðimiz gunlerde yapýlan secimle goreve baþlayan Bekir Dayýoðlu ve Yonetim Kurulu Nizip Ticaret Odasýna ziyaret gercekleþtirdi.

Ziyaret dolayýsýyla bir acýklama yapan NTO Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt; "Gaziantep Bulgur Sanayicileri Derneðinin deðerli baþkaný ve yonetim kurulu uyelerini yeni secilmiþ olmalarýndan dolayý tebrik ediyor ve ayrýca bu nazik ziyaretlerinden oturu þahsým ve yonetim kurulum adýna teþekkur ediyorum. Nizip'te bulunan yaklaþýk 12 tane bulgur fabrikamýz faal durumdadýr. Bunlarýn icerisinde yurticinde bolgesel ve lokal olaraktan markalaþmaya donuk calýþmalar yapan birkac tane firmamýz var, bunlarla gurur duyuyoruz. Gaziantep bulgurun Turkiye'deki merkezi haline gelmiþ durumdadýr. Bulgurun tanýtýmý ve urun ceþitliliði konusunda uzerimize duþen her turlu katkýyý yapmaya hazýr olduðumuzu beyan etmek istiyorum." ifadelerini kullandý.

Gaziantep Bulgur Sanayicileri Derneði Yonetim Kurulu Baþkaný Bekir Dayýoðlu ise yaptýðý acýklamada "Derneðimiz 1992 yýlýnda kurulmuþ olup 2006 yýlýnda ismimiz Bulgur Sanayicileri Derneði olarak deðiþtirildi, deðiþimin sebebi ise tum ulkedeki bulgur sanayicilerini tek catý altýnda toplamak, temel amacýmýz budur. Þuana kadar uye sayýmýz 50'ye yakýn Turkiye genelinde ise 150'ye yakýn bulgur fabrikasý var. Yeni yonetim olarak temel gayemiz uretim yapan tum ureticileri tek catý altýnda toplamaktýr. Bulgur sanayisinin geliþmesi konusunda yapýlacak olan calýþmalarda Nizip Ticaret Odasý ile iþbirliði yapma amacýndayýz" sozlerini dile getirdi.

Gercekleþen ziyarete NTO Yonetim Kurulu Baþkan Yard.Mahmut Polat, NTO Yonetim Kurulu uyeleri M.Seyit Ceker, A.Kadir Akkuþ, NTO Meclis Uyesi Þerif Daðlý ve Gaziantep Bulgur Sanayicileri Derneðinde Yonetim Kurulu uyeleri katýldý.