Nizip Ýlce Milli Eðitim Mudurluðu tarafýndan organize edilen Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve ev sahipliðinde duzenlenecek olan 2014-2015 Yýlý 2.kademe bilgi yarýþmasý kura cekimi Nizip Ticaret Odasý toplantý salonunda yapýldý.

Yapýlan toplantýda bir acýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat Nizip Ticaret Odasý sponsorluðunda ve ev sahipliðinde geleneksel hale getirilen bilgi yarýþmalarýnýn bu yýl 12.sini duzenlemenin mutluluðu icerisindeyiz. Nizip Ticaret Odasý olarak eðitime gecmiþ yýllarda olduðu gibi gelecek yýllarda da desteðimiz devam edecektir. Mahmut Polat sozlerini yarýþmaya katýlan okullarýmýza baþarýlar diliyorum diyerek tamamladý.

Nizip Ýlce Milli Eðitim Muduru Cengiz Gundeþ ise Nizip Ticaret Odasý 12 yýldýr bilgi yarýþmalarýmýza sponsorluk yapmaktadýr. Odamýz gerek bilgi yarýþmalarýnda gerekse eðitime verdiði buyuk desteklerle ilcemizde surekli adýndan soz ettirmektedir. Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Nizip Ticaret Odasý yonetimine ve meclisine cok teþekkur ediyorum dedi.

Gercekleþen toplantýya Nizip Ýlce Milli Eðitim Muduru Cengiz Gundeþ, NTO Yonetim Kurulu Baþk.Yard. Mahmut Polat, NTO Meclis Uyeleri Mehmet Yiðit, Coþkun Guzel, NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu ve Nizip'te bulunan Ortaokul mudurleri katýldý.