Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt beraberinde Yonetim Kurulu ve Meclis uyeleri ile birlikte Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bolge Mudurluðu'ne yeni atanan Mustafa ASLAN'ý makamýnda hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret dolayýsýyla bir acýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt þunlarý ifade etti; "Gaziantep Tapu ve Kadastro 13. Bolge Mudurluðu'ne yeni atanan Mustafa Aslan' a yeni gorevinde ve calýþma hayatýnda þahsým ve NTO adýna hayýrlý uðurlu olsun dileklerimi iletirken memleketimiz ve ulkemiz adýna guzel calýþmalara imza atmasýný temenni ediyorum." dedi.
Tapu ve Kadastro Bolge Muduru Mustafa Aslan ise "Bu guzel ziyaretten duyduðu memnuniyeti ve mutluluðu dile getirirken Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu ve Meclis uyelerine ziyaretten dolayý teþekkur ederek calýþmalarýnda baþarýlar diledi."
Gercekleþen ziyaret NTO Yon.Kur.Baþk.Mehmet Ozyurt, NTO Yon.Kur.Baþk.Yard.Mahmut Polat, Yon.Kur.Uyeleri Ýbrahim Demir, M.Ali Karabacak,Meclis Uyeleri Osman Alpaslan, Necip Ozturk, Habeþ Þeker, Hasan Kaya,Ersin Ozdemir, Ali Kaya ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu katýldý.
![]()