Nizip Ticaret Odasý Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt ve Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu beraberinde Yonetim Kurulu ve Meclis uyeleri ile birlikte Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya' ya makamýnda hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.
Yapýlan ziyarette NTO Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet Ozyurt, "Nizip Ticaret Odasý faaliyetleri, uyeleri ve Nizip hakkýnda bilgiler verdi. Ozyurt; Nizip Ticaret Odasý olarak memleketin ve þehrin faydasýna olan calýþmalarda elimizi taþýn altýna koymaya her zaman hazýr olduklarýný belirterek, inþallah yeni donemde de sizlerin onculuðunde yeni projelere hep beraber el atarak her zaman yanýnýzda olacaðýmýzý belirtmek isterim. Dolayýsýyla yeni gorevinizde Gaziantep'te baþarýlý olmanýz en buyuk dileðimizdir. Bizleri kabul ettiðiniz icin teþekkur eder yeni gorevinizin hayýrlý uðurlu olmasýný dilerim" ifadelerini kullandý.
Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ziyaretten dolayý memnuniyetini dilerek getirerek, Nizip bizim bir numaralý ilcemiz, ayný zamanda bir ticaret ve tarým merkezimiz. Potansiyeli olan ayný zamanda Gaziantep'in uzerinden bir yuku aldýðýnýn bilincindeyiz. Nizip sanayisini daha ileri goturmek icin Organize Sanayi Bolgesini ben diye deðil biz diye yoneteceðiz ve Nizip'in kendi evlatlarýný sanayici olmaya teþvik etmek icin daha cok calýþacaðýz." ifadelerini dile getirdi.
Gercekleþen ziyarete NTO Yon.Kur.Baþk.Mehmet Ozyurt, NTO Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, Yon.Kur.Baþk.Yard.Mahmut Polat, Yon.Kur.Uyeleri Ýbrahim Demir, M.Ali Karabacak,Meclis Uyeleri Osman Alpaslan, Necip Ozturk, Habeþ Þeker, Hasan Kaya,Ersin Ozdemir, Ali Kaya ve NTO Genel Sekreteri Serpil Gundoðdu katýldý.
![]()