07 Haziran 2015 tarihinde yapýlacak 25.donem Milletvekilliði secimleri icin aday adaylýðýný acýklayan AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayý Sn.Aydýn ERBAY Odamýzý ziyaret etmiþtir.
Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet OZYURT; iþinde baþarýlý bir iþadamý, uretim yapan ve bu uretimin baþýnda kurumsal bir firmanýn baþýnda olan Nizip'li hemþerimiz Sn.Aydýn ERBAY kardeþimizin Gaziantep 'ten milletvekilliði adaylýðýný acýklamasýndan dolayý memnuniyet duyduðumu belirtmek isterim. Cýkmýþ olduðunuz bu yolda cenabý Allahtan yardýmcý olmasýný dilerim. Biziler idareciler olarak Memleketimiz icin faydalý olacak her noktada elimizi taþýn altýna koymaya devam edeceðiz. Biz bundan onceki donemlerde siyasilerimiz, milletvekillerimiz ve idaricilerimiz ile ortak akýl ile calýþtýk yine devam edeceðiz. Memleketimiz icin hayýrlý olacak adaylarýmýza ve size de baþarýlar dilerim.
AK Parti Gaziantep Milletvekili Aday Adayý Sn.Aydýn ERBAY; ticaret odamýzýn bizleri desteklemesinden dolayý teþekkur ederim. Mevcut Ortak akýl sistemini bizlerde kendi iþyerlerimizde benimsiyoruz. AK Partimizde kurumsal duþunerek ortak akýla onem vermektedir. Birlik ve beraberlik icerisinde STK baþkanlarý partililerle Nizip halkýyla, fikir yuruten insanlarýmýzla memleketimiz icin neler yapmamýz gerekir diye bir araya gelerek 40 yýllýk tecrubemle neler yapabiliriz diye hareket edeceðiz. Farklý bir vizyon ve bakýþ acýsýyla neler yapabileceðimizi ortaya koyacaðýz. Gaziantep 'in tum ilcelerinde ve ulkemizin sorunlarýnda ben ve ekip arkadaþlarýmla birlikte calýþacaðýz. dedi.
Ziyaret de Yonetim Kurulu Baþkaný Mehmet OZYURT ve Yonetim Kurulu Uyesi Ýbrahim DEMÝR bulunmuþlardýr.
![]()