TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Kurulu Baþkaný Ýbrahim Yetkinþekerci ve beraberindeki yeni seçilen yönetim Nizip Ticaret Odasý’ný Ziyaret Etti.
Gerçekleþen ziyarette bir açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet ÖZYURT; Biz Nizip Ticaret Odasý olarak Genç Giriþimcilerimizin her zaman yanýnda olduðumuzu belirtmek istiyorum.Genç Giriþimci kardeþlerimize gerek maddi ve manevi olsun, gerekse fikir desteði,altyapý ve mekan olsun her türlü önerilerine açýk olduðumuzu Þehrimizin,Gençlerimizin ve giriþimcilerimizin faydasýna olacak projelerde ortak akýlla hareket ederek baþarýlý çalýþmalara imza atacaðýmýz kanaatindeyim.” ifadelerini kullandý.
TOBB Gaziantep Genç Giriþimciler Kurulu Ýcra Kurulu Baþkaný Ýbrahim Yetkinþekerci ise; Yakýn zamanda meslek komiteleriyle istiþare etmek ve beyin fýrtýnalarý yarataraktan yeni ve üretken projelerle gençlerin iþ hayatýna kazandýrýlmasýnda ortak çalýþmalar yapýlacaðýný belirtti.
Yapýlan ziyarete Nizip Ticaret Odasý Meclis Baþkaný Mustafa DOKTOROÐLU,Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve Nizip Ticaret Odasý Genç Giriþimciler Kurulu Üyeleri katýldý.
![]()
Kaynak...