http://www.youtube.com/watch?v=rsgkf...=youtube_gdata
![]()
![]()
Türkiye’deki 40 Oda/Borsa ile birlikte “Akredite” olmak için deðerlendirmeye alýnan Nizip Ticaret Borsasý, yapýlan denetimler sonucunda üstün bir baþarý göstermiþ ve 10. Dönem Oda/Borsalar arasýnda en yüksek puaný alarak “A Sýnýfý 5 Yýldýzlý” Borsa olmuþtur.
Akreditasyon süreciyle birlikte hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarýlara taþýyan Borsamýz, üyelerine 5 Yýldýzlý hizmet vermenin gururunu, aldýðý “A Sýnýfý Akredite Borsa” sertifikasýyla taçlandýrmýþtýr.
10. Dönem Oda-Borsa Akreditasyon sertifika töreninde, A Sýnýfý Akredite Borsa Sertifikasýný Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakaný Fikri IÞIK, TOBB Baþkaný M.Rifat HÝSARCIKLIOÐLU ile Baþkan Yardýmcýsý Halim METE’nin elinden alan Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim SARI “Akreditasyon sistemi ile birlikte üyelerimize kaliteli hizmet vermeyi, üye memnuniyetini en üst düzeye çýkarmayý ve her alanda sürekli iyileþtirmeyi kendimize amaç edindik. Bu çalýþmalarýmýzýn meyvesini de bugün aldýðýmýz bu sertifika ile almýþ olduk. Borsamýz akreditasyon süreciyle birlikte hizmet kalitesini her geçen gün daha da yukarýlara taþýyarak üyelerine 5 yýldýzlý hizmet vermenin gururunu, aldýðý A sýnýfý akredite borsa sertifikasýyla taçlandýrmýþtýr. Nizip Ticaret Borsasý akreditasyon sistemi ile birlikte üyelerine kaliteli hizmet vermeyi, üye memnuniyetini en üst düzeye çýkarmayý ve her alanda sürekli iyileþtirmeyi kendine amaç edinmiþtir. Elde etmiþ olduðumuz bu baþarý Meclis Baþkaný ve üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, genel sekreterlik ve oda çalýþanlarýmýzýn baþarýsýdýr. Ben hepsine ayrý ayrý teþekkür ediyorum. Biz bu baþarý ile Nizip Ticaret Borsasý’nýn adýný en üst noktalara yazdýrdýk bundan sonrada hizmetlerimiz devam edecek bizler her zaman üyelerimizin emrinde olacaðýz’’ dedi.
Sertifika törenine Gaziantep Milletvekilleri Mehmet SARI, Derya BAKBAK, Ali ÞAHÝN, Nejat KOÇER ve Mehmet ERDOÐAN da katýlým saðladý ve bu mutlu ve gururlu günde Nizip Ticaret Borsasý Yönetim ve Meclis Kurulu üyelerini tebrik ettiler.
Ankara TOBB Ýkiz Kuleler’de düzenlenen 10. Dönem Oda/Borsa Akreditasyon sertifika törenine Nizip Ticaret Borsasý Yönetim Kurulu Baþkaný Ýbrahim SARI, Meclis Baþkaný Mahmut ÞAHÝN, Yönetim kurulu Baþkan Yrd. Zekeriya Özgen, Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Osanmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Ali Vedat Yýldýrým, Meclis Baþkan Vekili Haþim Aslan, Meclis Üyesi Ahmet Polat, Meclis Üyesi Harun Aslan, Meclis Üyesi Reþat Oktay, Meclis Üyesi Kemal Çetinkaya, Genel Sekreter M. Eray Ölçal , Genel Sekreter Yardýmcýsý Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Abuzer KÜPELÝ, Basýn Yayýn Haberleþme Sorumlusu Ýsmet SÖNMEZ ve Anadolu Ajansý Muhabiri Ýrfan AYDOÐDU katýldý.