![]()
Nizip Ticaret Odasý ilçemizin, ülkemizin ekonomisine ve üyelerinin dýþ pazara açýlmalarýna katký saðlamak amacýyla inþaat ve gýda sektörüne yönelik 60 kiþilik heyet ile Almanya’nýn Münih kentinde ziyaretlerde bulundu.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Meclis Üyeleri Ali Kaya, Mehmet Yiðit, Necip Öztürk, Hüseyin Yaprak ve Coþkun Güzel’inde bulunduðu heyet Münih Ticaret Odasý, T.C. Münih Baþkonsolosluðu, T.C. Münih Ticaret Ateþeliði ve MÜSÝAD Münih þubesini ziyaret etti.
Nizip Ticaret Odasý heyeti Ýlk ziyaretini Münih Ticaret Odasý tarafýndan ve Münih belediyesine yaptý. Gerçekleþen ziyarette katýlýmcýlara Münih Ticaret Odasý ve Münih belediyesi yetkilileri tarafýndan Münih’in ekonomik durumu, Münih’teki Türk toplumu ve iþletmeleri, Münih’in sanayisi, turizmi, Münih’te düzenlenen fuar ve kongreler ve Münih’teki kurumlar ve hizmet saðlayan kuruluþlar hakkýnda geniþ bilgiler verildi.
Verdikleri önemli bilgilerden dolayý Münih Ticaret Odasý ve Münih Belediyesi yetkililerine teþekkür eden Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, günün anýsýna Münih Ticaret Odasý’na plaket ve baklava takdim etti.
Münih Ticaret Odasý ile görüþmelerini tamamlayan Nizip Ticaret Odasý heyeti T.C. Münih Baþkonsolosluðu ve Ticaret Ateþeliði ziyaret etti. Burada T.C. Münih Baþkonsolosu Mesut Koç ile görüþen heyet karþýlýklý fikir alýþveriþinde bulundu.
Görüþmelerin ardýndan gösterdikleri ilgiden dolayý T.C. Münih Baþkonsolosu Mesut Koç’a teþekkür eden Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, T.C. Münih Baþkonsolosu Mesut Koç’a ziyaret anýsýna plaket ve Gaziantep baklavasý takdim etti.
Ayrýca günün sonunda Nizip Ticaret Odasý heyeti MÜSÝAD Münih Þubesi’ni de ziyaret etti. MÜSÝAD Münih Þubesi baþkaný ve baþkan yardýmcýlarý tarafýndan karþýlanan heyet MÜSÝAD Münih Þubesi toplantý salonunda ikili görüþmelere katýldý.
MÜSÝAD Münih Þubesi Baþkaný Salim Þahin tarafýndan Münih’in sanayisi, ekonomik durumu ve gýda sektörü ile ilgili bilgilendirme yapýldý. Ýkili görüþmelerin son bulmasýyla Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat tarafýndan MÜSÝAD Münih Þubesi Baþkaný Salim Þahin’e ziyaret anýsýna plaket ve Gaziantep baklavasý takdim etti.