![]()
Nizip Ticaret Odasý ilçemizin, ülkemizin ekonomisine ve üyelerinin dýþ pazara açýlmalarýna katký saðlamak amacýyla inþaat ve gýda sektörüne yönelik 21-25 Ocak 2015 tarihlerinde 60 kiþilik heyet ile Almanya ve Ýsviçre’ye iþ gezisi ve ikili görüþmeler organizasyonu düzenleniyor.
Aralarýnda Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, Meclis Üyeleri Ali Kaya, Mehmet Yiðit, Necip Öztürk, Hüseyin Yaprak ve Coþkun Güzel’inde bulunduðu heyet ile Almanya’nýn Münih kentinde düzenlenecek olan Almanya BAU 2015 Yapý, Mimari ve Ýnþaat Fuarý, Almanya'nýn Münih ve Ýsviçre'nin Zürih þehrinde bulunan meslek kuruluþlarý, inþaat ve gýda firmalarý gibi önemli noktalar ziyaret edilecek.
Ayrýca Almanya ve Ýsviçre’ye gidecek olan heyet için Nizip Ticaret Odasý meclis toplantý salonunda iþ gezisi programý ve iþ gezisinde dikkat edilmesi gereken konular hakkýnda Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Nizip Ticaret Odasý Personeli Ali Rýza Deniz ve turizm firmasý yetkilisi Demet Doðdu tarafýndan katýlýmcýlara geniþ bilgiler verildi.
Tarih:19.01.2015