Kamu kurum ve kuruluþlarý ile istiþare toplantýsý Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý baþkanlýðýnda Nizip Ticaret Odasý’nda Yapýldý.

Düzenlenen toplantýda bir açýklama yapan Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý þunlarý ifade etti. Tüm kurumlar ile iþbirliði yapmak, sorunlarý dinlemek ve bunlara çözüm önerileri üremek için her ay kurum amirlerimiz ile istiþare toplantýlarýmýz yapýlacaktýr. Nizip’in geleceðine yön vermek adýna bu toplantýlarýmýza tüm kurumlarýmýzýn katýlýmý önem arz etmektedir. Biz hesap verilebilir yönetim anlayýþýnýn hâkim olmasýný diliyoruz. Yalnýz þunu unutmayalým birimizin eksiði diðerimizin fazlasý anlamýna gelmiyor her þeyi bu memleketimiz yaþadýðýmýz topraklar için ve Nizip için yapýyoruz. Bu sebeple birimizin yüceltmesi hepimizin onuru olacaktýr. Elbirliði içinde memleketimizi bir adým daha ileriye götürebilmemiz için var gücümüz ile tüm ekibimiz ile çalýþmaya hazýrýz. Sizlerden dileðim bizlere bu konuda yardýmcý olmanýz. Gerek görüþlerinizle gerek önerilerinizle aksayan eksilen yönlerimizi bizlere bildirin ki biz hedefimize hep beraber ulaþabilelim. Biz Nizip Ticaret Odasý’nda kendimizi ev sahibi görüyoruz bu durumda Nizip Ticaret Borsasý’nda da ayný þekildedir. Hep hayalimdi bulunduðum ilçede meslek kuruluþlarý ile iþbirliði yapmak onlarla beraber olmak bunun içinde çok mutlu olduðumu belirtmek isterim. Bu toplantýlarýmýza ev sahipliði yapan Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt’a ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne çok teþekkür ederim dedi.

Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt ise memleketimiz ve ülkemiz için yapmýþ olduðu çalýþmalar için Nizip Kaymakamý Harun Sarýfakýoðullarý’na þahsým ve Nizip Ticaret Odasý adýna teþekkür ederim. Sayýn kaymakamýmýzýn Nizip’in geleceðine yön vermek adýna yapmýþ olduðu bu istiþare toplantýlarý Nizip için çok güzel bir çalýþmadýr. Ben tüm kurum amirlerimize ve deðerli baþkanlarýmýza katýlýmlarýndan dolayý çok teþekkür ederim dedi.

Kaynak...