Nizip Ticaret Odasý 26 Kasým 2014 tarihinde gerçekleþen Akreditasyon Denetiminde Türk Loydu'ndan 65 puan üzerinden 62 puan alarak Beþ Yýldýzlý Akreditasyon Belgesini A sýnýfýna yükselmesinden dolayý personelleri ödüllendirdi.
Akreditasyon belgemizi A sýnýfýna yükseltmek için Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu, Meclisi ve personelinin büyük bir emek verdiðini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt Üyelerimize beþ yýldýzlý hizmet vermeyi ilke edinen Odamýz kalite çizgisini daha da yükseltmiþtir. Bu baþarýya emeði geçen tüm Yönetim Kurulu üyelerimize, Meclis üyelerimize, personellerimize ve üyelerimize teþekkür ederim dedi.
Bu kapsamda Oda personelleri Genel Sekreter Serpil GÜNDOÐDU’ya, Genel Sekreter Yardýmcýsý Akreditasyon Sorumlusu Halil Ýbrahim AVÞAROÐLU’na, Sanayi Müdürü Suat DEMÝRBÝLEK’e, Muhasebe Memuru Korkut KIZILIRMAK’a, Ticaret Sicil Müdürü YardýmcýsýDilek SÜZER’e, Ticaret Sicil Memuru Füsün Özercan’a, Bilgi Ýþlem-Basýn Yayýn Ali Rýza DENÝZ’e, Tahsildar Memuru Talip KARABACAK’a, Danýþma Mehmet Sever YILDIRIM’a ve Hizmetli Dilek ÇÝLKIZ’a Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafýndan takdir belgesi takdim edildi.
Ayrýca Türk Patent Enstitüsü'nden "Nizip Zeytinyaðý" coðrafi iþaretinin alýnmasý ve "Nizip Sabunu" coðrafi iþaretinin baþvurusu için göstermiþ olduðu özverili çalýþmalardan dolayý Nizip Ticaret Odasý KOSGEB temsilcisi Mustafa Aydýn’a Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný ve Meclis Baþkaný tarafýndan takdir belgesi verildi.
![]()
Kaynak...