Nizip Ticaret Odasý Türk Loydu tarafýndan gerçekleþtirilen Akreditasyon Denetimi sonucu Beþ Yýldýzlý Akreditasyon Belgesini A sýnýfýna yükseltti.
Nizip Ticaret Odasý Yönetimi ve personeli’nin gayretli çalýþmalarý sonucu Akreditasyon Denetimini baþarýyla geçerek Türk Loydu'ndan 65 puan üzerinden 62 puan alarak Beþ Yýldýzlý Akreditasyon Belgesini A sýnýfýna yükselttiðini belirten Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt sözlerini þu þekilde sürdürdü.
Ülkemizde reel sektörün asli temsil mekanizmasý olan oda-borsalarýn hizmet kalitesi ve kurumsal kapasitesinin Avrupa ülkelerindeki emsallerinin seviyelerine çýkarýlmasýný amaçlayan Akreditasyon Sisteminin iþler hale getirilmesi amacýyla Nizip Ticaret Odasý Yönetimi ve personeli gayretle çalýþmalarý sonucu Akreditasyon Denetimini baþarýyla geçmiþtir.
Akreditasyon Sistemi ile Odalar arasýnda kalite bilincinin yerleþtirilmesi, Oda sisteminin iþ dünyasý nezdinde saygýnlýðýnýn artýrýlmasý, hizmet kalitesinin iyileþtirilmesi amaçlanmaktadýr. Bu kapsamda Nizip Ticaret Odasý üyelerine sunduðu hizmet kalitesini artýrarak Üyelerinin rekabet edebilirliðini ve büyümelerine katkýda bulunmak amacýyla Beþ Yýldýzlý oda çalýþmalarýna hýz kesmeden devam etmektedir.
Akreditasyon sertifikamýzý A sýnýfýna yükselttiðimiz için çok mutlu ve gururluyuz. Ekip arkadaþlarýmýz ile birlikte göreve geldiðimiz yýllarda koyduðumuz beþ yýldýzlý hizmeti bugün A sýnýfýna yükseltmiþ bulunmaktayýz.
Bu belgeyi alabilmek için Yönetim Kurulumuz, Meclisimiz ve personelimiz büyük bir emek vermiþtir. Tüm Yönetim Kurulu üyelerimize, Meclis üyelerimize, tüm personellerimize ve üyelerimize teþekkür ederim. Üyelerimize beþ yýldýzlý hizmet vermeyi ilke edinen Odamýz kalite çizgisini daha da yükseltmiþtir. A sýnýfý Akreditasyon belgemiz tüm Nizip’lilere hayýrlý olsun dedi.
Gerçekleþen denetime; Türk Loydu’ndan Akreditasyon denetçisi sayýn Orkun Kumral, Odamýzý temsilen ise NTO Üst Yönetim Akreditasyon Sorumlusu ve Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý Mahmut Polat, NTO Meclis ve Akreditasyon Kurulu Üyesi Osman Alpaslan, NTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Nizip Ticaret Odasý Genel Sekreteri Serpil Gündoðdu ve Nizip Ticaret Odasý personelleri katýldý.
![]()
Kaynak...