Tenisi de unutmamak gerek...
Tenisi de unutmamak gerek...
gokhan abý tenýs oynamayý tam býlen kým warký Nizipte barý tenýs olmusken BOWLINGDE olsun barý kapýsacak býr kiþi buluruz belký neden olmasýn demý hem tenýs olsa býletenýs hakemý kým olacak sen mý olacaksýn abý soyledýgýne gore tecrubelýsýndýr belký degýlmý?
huzeyfe abý hem raket oynuyorlarda ne oluyor sadece masa tenýsý gercek tenýs kortu nerede Nizipte
Konu Cali tarafýndan (26.04.09 Saat 21:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
arbey býlýyorsun Nizipliler motorda ne kadar hýzlý ve bu motor yuzunden kaç tane sevdýgýmýz arkadasýmýz canýndan bence bu fýkrýn yanlýs olabýlýr kýzma ama yanlýs býr fýkýr one suruyorsun yýne can kaybý olabýlýr
bencede su sporlarý diyorum. yelken yarýþana büyük ilgi görülür. Nizipte daha önce böyle bir yarýþ oldugunu düþünmüyorum. Nizip ekonomisine de katký saglar.
motorsikle deðilde gezi þeklinde bir organizasyon olursa daha iyi olacaðýný düþünüyorum.
.
En cazibi ve en az gayretle yapýlacaklar maraton ve güreþ gibi görünüyor. Ayrýca aba güreþi tarihimiz ve de Zeugma maratonu da olaya ulusal bir boyut kazandýrabilir. Ne de olsa Kürþat Tüzmen gibi zamanýndamilli sporcu olan bir vekilimiz var.
Edited by - Nizipli_subutay on 12/11/2006 2:31:36 PM
bireysel emekli, sadece üye...
motosiklet yarýþý ve Nizip deyince kazalar ve can kayýplarý aklýma geliyor. Bence diðer seçeneklerin herbiri tanýtým ve sosyal açýdan faydalý olur.
TABÝÝKÝ MOTORSÝKLET YARIÞI AMA YARIÞTA KAZA OLACAÐINDANGEZÝ OLMASI DAHA ÝYÝ OLUR.
TÜM NÝZÝPLÝLERE NÝZÝP HALKINA SELAMLAR.
yapýlacak olan etkýnlýgýn zamanýný ii þeçmek gerekýr guzel býr zamanda olursa býz sehýr dýþýnda olanlarda iþtirak edebýlýr zeugma maratonu olursa ilçemizi en ii þekýlde tanýtmýþ oluruz
vallahi abiler Nizip gibi az geliþmiþ bir yerde sizin gibi üretken insanlar görmek beni çok sevindiriyor.tavsiye isterseniz þunu söyleyeyim’hep içe kapanmayýn böyle dýþa açýlýn gerçekten çok iyi oluyor’.yarýþma derseniz motor yarýþý olmasýnda ne olursa olsun.býktým kardeþim þu Nizipte motor sesinden.valla sivrisinek gibiler.yinede teþekkürler.
ÝLLEDE MORSÝKLET YARIÞI OLSUN. ASKERDEN FÝRAR EDER YÝNE GELÝRÝM KATILIRIM O YARIÞA DAHA NE DÝYEYÝM KÝ.