Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ORHAN ABI ELINE SAGLIK ÇOK GUZEL OLMUS WALLA ELINE SAGLIK
http://www.Nizip.com/files/pictures/5/6/20061207130307_417_1.JPG[/img] .
Belkýs Köyü’nde Karatepe dediðimiz yerden çektim...Resmin sað alt köþesinde bizim dayý oðlu vardý, rotuþladým. Pek belli olmuyorl deðil mi?.
bireysel emekli, sadece üye...
bellý degýl subutay elýne saglýk çok guzel manzara yakalamýssýn.
Gökhan burasý tam olarak neresi olduðu hakkýnda bilgin varmý ? Doðrusu çok merak ettim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
gokhan abý tam profosyonellýk içerýsnde yapmýssýn tebrýkler abý
. . üstteki resim için....
- sitede almanca bilen hemþehrilerimiz var-ricam- þu açýklamalarý tercüme ederlerse bir þeyler çýkar belki... hangi mevki olduðu da yazýyordur.... hem orhan abiyi de kýrmayýn bak çok merak etti.... alttaki resim için....
- Louis-Signatur:24-26
- Provinz:Gaziantep
- Blickrichtung:Blick nach Norden.
- Datum:September 1953.
Louis-Signatur:24-27
Provinz:Gaziantep
Ortsbeschreibung:Pistazienpflanzung ü.Mioz.Mergel Hügel westl.v.Nizip.
Blickrichtung:Blick nach Norden.Datum:September 1953.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Üstteki resim Zergil yolu üzerinde Belediyenin eskiden çöp döktüðü bir alan vardý, o alanýn biraz daha doðusunda çöken dað denilen birmevki var, zannedersem resmin çekildiði yýllarda (tahminen 1950-55 arasý) çökme meydana gelmiþ... o yýllarda bu çöküntü büyük bir etki yaratmýþ hatta amerikalýlar falan gelip inceleme yapmýþlar þeklinde halk arasýnda söylenir..
Bu resim ve yazýlarçöken dað ile ilgiliolabilir....
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
KASIM ABÝ TEÞEKKÜRLER AÇIKLAMAN ÝÇÝN).
CENGÝZ HAKLISIN KARDEÞ ÞU GÖKHAN’I BÝR ÞEYLER DEMEK LAZIM BÝZÝ HESABA ALMIYOR)))).
Ben kimim..?
Kasým bey ilgine teþekkür ederim. Konuyu biraz daha araþtýrmakta fayda var.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Kemal abi teþekkür ederiz... .
Kasým abinin anlattýðý gibi Bir çökme olmuþ olabilir ee ne de olsa ismi kireçli tepe ..... .
ayrýca bu çökendað meselesinide yeni duydum.. kasým abi biraz daha anlatabilecen mi?.
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Ellerine Gözlerine saglik orhan bey