Nizipten uzakta Nizipteymiþ gibi yaþýyorsunuz. Oktay ustanýn yemeklerini artýk istanbulda tadýyoruz ama olsun... Ahmet ER kardeþim yine hamaratlýðýný göstermiþ galiba. herkese selamlar..
Nizipten uzakta Nizipteymiþ gibi yaþýyorsunuz. Oktay ustanýn yemeklerini artýk istanbulda tadýyoruz ama olsun... Ahmet ER kardeþim yine hamaratlýðýný göstermiþ galiba. herkese selamlar..
Selamlar yurdumun insaný, .
Yaaa ben biraz geç kaldým birþeyler yazmaya, çünkü ancak fýrsat bulabildim, þu an saat 03:00 A.M. .
Yaawww inanýn çok güzel bir hafta sonu geçirdim, diþ aðrým nedeniyle geceyi uykusuz geçirmeme raðmen bilhassa sizleri OTOBAN ’da beklerken uyumamam gerekti,.
bu arada OTOBAN psikolojisini çok iyi anladým yaww, sizi beklerken kamyonun birinin 3.kez önümden geçmesi çok kýllandýrdý beni,walla 15 dk daha geç gelseydiniz ya polis beni götürecekti yada kamyoncunun biri, (ben polisi tercih ederdim)..
Fatih Abiye zahmetlerinden dolayý çok teþekkür ederim, .
Sabah sabah Gülümoðlu’nqa baklavalar gelmediði için size ikram edemedim, bir sonraki sefere inþallah,.
Hele piknik tam bir þamataydý, o soðukta karanlýkta dostluðumuz bizleri sýcacýk tutmayý baþardý,.
.
Tekrarlamak dileðiyle, .
Herkese Selamlar, .
.
Ýlker KAYAR.
Makina müh..
www.ilkay.com.tr.
.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Ýlkercigim ben yazacaktým ama açýkçasý biraz çekindim.Senin bu otobanda otostop pozisyonuna biz Ýstanbula gelene kadar güldük.Senin o güzel esprili anlatýmýný hala unutamýyorum.ve hatýrladýkça da gülüyorum.Bursa içinde ayný caddeden dört defa tur atmamýz da maceranýn bir baþka yüzü.Ama her yönüyle çok güzel bir gezi oldu.Seni de tanýma fýrsatý bulduk.Ýnþaallah daha güzel günler de organize ederiz...
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 16:43 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Wrote.fsoyarik
SEVGÝLÝ RAMAZAN KARDEÞÝM YAKTIN BENÝ.HANÝ BU SOÐAN DOÐRAMA ÝÞÝ ARAMIZDA KALACAKTI?.<p align="justify" Evet Fatih kardeþ..dedigim gibi aramýzda kaldý..Baþka hiçbir siteye yazmadým.Nizipcom üyeleri yabancý degil.Aramýzda kalacak derken ikimizin arasýnda kalacak demedim ki)))).
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bu uçaðýn dünyanýn dönüþ hýzý ile ilgili bilimsel araþtýrma ve deney çalýþmalarýna baþladým.
Sonuçlarý açýklamaya baþlayacaðým unuttum sanmayýn .
Eðer gökyüzünde deðiþik bir cisim görürseniz korkmayýn.
o benim .
Osman Demir Istanbul
yok be fatih abi ne bacaðý, .
istanbul ekibini bursanýn içine sokmamak için otobandan gelin dedim, .
benim evde otobana yakýn, arabayý oraya yakýn bir marketin bahçesine býraktým, otobana çýktým istanbul ekibini beklemeye ama tarhan’ýnda dediði gibi onlar bir caddeden 4 kere geçince bende otobanda biraz fazla bekledim, beklerkende tüm kamyoncu esnafýnýn ve asker uðurlayanlarýn hafif göz tacizlerine uðradým, kamyoncunun biride 3.turu attý benim ne olduðumu tam anlamak için ama ben yüz vermedim tabiiki, .
ama dediðim gibi 15 dk daha gecikseler yüz verme vermemeye bakmayacaklardý..
.
selamlar,.
Ýlker KAYAR.
.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
osman abiciðim, .
Ýyisin dimi , fatih abinin dediði gibi , bu dünyaya geri dön alooooooo ne diyon ya biþi anladýmsa BURSA’lý olayým valla .
Ýlker, .
.
Tabi sen bizim Minibüsteki bilimsel tartýþmamýzý bilmediðin için böyle konuþuyorsun
Osman Demir Istanbul
Haberim olsa Gelirdim ama sürekli giremiyorum kineyse bir dahaki sefere bende gelmeyi isterim .
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 16:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray