Hahh haaay sen kendi derdine yan huzoþ....
o çay içme ortamýda nasip olursa yine senin için çay içeceðim fotolarýda görürsün.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ben pek çay içmeyi sevmem ama közde demlenen çayýn kokusu tadý insana bir demlik çayý içirir...abi kýsmetse haftaya ordayým közde çay partini benim bulunduðum zaman aralýðýnda yaparsan huzeyfenin kanatlarýný çalýp havalara uçarým walla....
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Seni bekliyorum Osmancým,bu sefer geleceðine inanýyorum. Bu arada dün akþam babaný ziyarete giitm ama yine her zaman olduðu evde yoktu.)))))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
abi bu defa kesin inþallah...yoksa topa tutacaklar beni...5 aralýk akþamý inþallah görüþürüz...
Çay partisi için seni bekliyeceðim))))).
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
Abiler közde çay içmenin keyfi bence iki türlüdür. Birincisi anamýz ekmek yapar ocakta. Ocaðýn bir kenarýnda da demlik durur. Sýcak ekmeði alýp arasýna taze peyniri ya datere yaðý ile pekmezi yatýrýrsýn. BÝr ýsýrýk dürümden alýrsýn, üstüne de bir yudum çay içersin. Ýkincisi ise mangalda kebabý yellersin. Yedikten sonra birkaç tane þiþi mangalýn üstünde býrakýrsýn. Onlarýn üstüne de demliði ve çaydanlýðý koyarsýn. Sen yemeði hazmetmek için muhabbet ederken o çay orada ufak ufak demlenir. Sonrasý malum...
bireysel emekli, sadece üye...
subutaycým, közde çayý iki þekilde güzel açýklamýþsýn.
ama bizim için farketmez orhan abi hangi seçeneði uygulamak isterse biz razýyýz :-)).
Ya Olduðun Gibi Görün...
Yaw hacý nerden buluyosun bunlarý..
Boðazýn çok kötü senin. (yani adam çay ikram ediyor. Yüzsüzlük yapýp bi de kek istiyosun orhandan..
Karanlýk gecelerin nurlu sabahý
Hacý abim çayýn yanýnda sadece kek mi istemiþ hocam, yaw sadece bir kek ile olurmu bu iþ :-)))))))))).
Ben çayýn yanýnda telli kadayýfta isterim :-))).
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.06.09 Saat 18:58 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
merak etmeyin orhan abi hepsini düþünmüþtür...çok misafir perverdir...kek. kadayýf.meyva ne olursa olsun siz düþünmeden o düþünmüþ hatta stok yapmaya bile baþlamýþtýr...
Hadi ordan ! Ben gaza gelmem.Çay neyinize yetmiyor. .
Ben kimim..?
Cimriliði býrak , fakirliðin bundan iyidi. Kekte isteriz kadayýfta bende gelecem. Ona göre.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.