ya huzi bende ramazan abinin karþýsýndaki abiyi merak ettimbaksana nefes almýyor
![]()
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Kim kýskandýðýmý düþünürse uçarým haberiniz olsun... Hatta hiç kimse cevap yazma teþebbüsünde dahi bulunmasýn .....
Yaaa huzeyfe sen hiç kýskanýrmýsýn, hem bilirim senin yemekle aran hiç iyi deðildir, zaten bunu bildiðim için senin olmadýýn etkinliklerde ben senin yerinede yiyorum. .
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
DOSTLAR HEPÝNÝZÝ BEKLÝYORUM.YALNIZ SEVGÝLÝ H.ÝBRAHÝM HOCAM ÝLE SEVGÝLÝ ÇIRAÐI GELÝRKEN YENGEMDEN GEREKLÝ ÝZNÝ ALSINLAR BURADA BENÝ ZOR DURUMA LÜTFEN DÜÞÜRMESÝNLER..
HA! HUZEYFEYÝDE ALMAYI UNUTMAYIN.SELAMLAR.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
alýntý:
"quote" Orhan Çelik demiþki:
Ayný anne ve babadan olmamýza raðmen,2 yýlda bir görüþebildiðim kardeþim Murat’ý da bu vesile ile görmek nasip oldu. Allah var,üvey kardeþ gibiyiz birbirimizi doðru dürüst göremiyoruz,sen kalk taa Bursa’lara git. Haa bu arada bi hayli yaþlanmýþ,zavallý çocuk Ýstanbul kendisini heder etmiþ..
orhan sen hiç merak etme sen üvey olsanda ben þahsen öz gibi ona yalnýzlýk duygusunu tattýrmýyorum.arasýra kulaklarýný çekiyorum senin yerine merak etme
....
Yaaaaa ne demessin,senin ustalýðýný zamanýnda gördük. Bekçi kulübesindeki günleri unuttunmu. Bir çayý bile demlerken yüzüne gözüne bulaþtýrýrdýn. 2 saat bir çayýn demlenmesini beklerdik.))))
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
SEVGÝLÝ ORHANIM, NE OLUYOR KISKANMA ARKADAÞ HALEP BURDA DEÐÝLSE ARÞINDAMI BURA DEÐÝL..
AHA.BURSA KAÇ ADIM HEM SONRA ÜVEY KARDEÞ MUMAMELESÝ NE? ÞÝMDÝ SENÝN KARDEÞÝN BÝZÝMDE KARDEÞÝMÝZ DEÐÝLMÝ.ADAM BURSAYA EN BÜYÜK ABÝSÝNÝ ZÝYARTETE GELDÝ selamlar.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
alýntý:
"quote" Orhan Çelik demiþki:
Yaaaaa ne demessin,senin ustalýðýný zamanýnda gördük. Bekçi kulübesindeki günleri unuttunmu. Bir çayý bile demlerken yüzüne gözüne bulaþtýrýrdýn. 2 saat bir çayýn demlenmesini beklerdik.))))
ben en ýyýyým demýyorum ama elýmden gelenýn en ýyýsýný yaparým demek ýstýyorum.madem cayýmý beyenmýyordun neden ozaman ýký sene her gece baska býrýyle cay ýcmeye geldýn basýna mý kalkak ýlla nankor..
.
....
alýntý:
"quote" fsoyarik demiþki:
SEVGÝLÝ DOSTLAR ÝNANIN KARDEÞLERÝMLE ZAMANIN NASIL GEÇTÝÐÝNÝ ANLAMADIM,BÝZÝ ZÝYARETE GELEREK ONURLANDIRDIKLARI ÝÇÝN KARDEÞLERÝMÝN HEPSÝNE AYRI AYRI TEÞEKKÜR EDERÝM..
SEVGÝLÝ KARADAÐ KARDEÞÝM BENÝM FELÞSEFE KARDEÞÝME HÝÇ SÖYLEYECEK SÖZÜM KALMADI,HELAL OLSUN SÖZÜNDE DURDU..
SEVGÝLÝ RAMAZAN KARDEÞÝM YAKTIN BENÝ.HANÝ BU SOÐAN DOÐRAMA ÝÞÝ ARAMIZDA KALACAKTI?.
YALNIZ ZAMAN DARLIÐINDAN SÝZÝ GEREÐÝ GÝBÝ AÐIRLAYAMADIK,HAKKINIZI HELAL EDÝN BUNU SAYMIYORUM.SELAMLAR.
BIRAZ GEC OLDU AMA ISLERDEN DOLAYI YAZAMADIM.FATIH ABI HERSEY ICIN TESEKKURLER YUREGINE SAGLIK. .
IADE-I ZITARETINI BEKLIYORUZ.HERSEY COK GUZELDI. .
(HAA ARKADASLAR YAZMAMIS AMA KAYBOLMAMIZ HARIC)HERSEY COK HARIKAYDI..
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 16:42 ) deðiþtirilmiþtir.
....
Aziz kardeþ Huzeyfe Ýnek deðildi ama bence oraya horoz bulsaydýn (malum onu hep horoz olarak tanýdýk)
Osman Demir Istanbul
osman abihuzeyfe horozda deðil o akýllý bir tavuk :-)))))))))))))
yani kendisi diyor,
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...