Allah muhabbetinizi arttýrsýn. Ne güzel böyle dostluklar kuranlara.
Allah muhabbetinizi arttýrsýn. Ne güzel böyle dostluklar kuranlara.
Evet bende birkaç keleme edeyim. .
Bak Akmet görüyorsun. .
Bu ekip sen deki ben Antepte davet vereceðim de oraya da gelir. .
Haaa Musa Hocamýn bir daveti olacak, bekliyoruz. .
Ýþte bugün 10 kiþilik gurbetteki Nizip.com seneye ayný daveti verdiðinde 20 kiþiden az olmayacak ben bundan daha çok eminim. .
He zaman birbirimizi görmek için fýrsatlar aramaya oluþturmaya devam edeceðiz. .
Ben en çok bizi karþýlamaktan büyük sevinç duyan aðebeyimiz Fatihe teþekkür ediyor. .
Oktay karderþime ise artýk teþekkür etmek az geliyor. .
Hani Nizip te bir yere misafirliðe gideriz, otururuz ya .
hani içerdekiler kalabalýksa cümleten merhaba deriz ya.. .
Onlarda az duyulacak sesle merhaba derler ya.. .
Onun gibi Oktay abi tüm destek yardým ve katkýlarýn içinCÜMLETEN TEÞEKKÜRederiz..
Ahmet Er deðerli dost mütevazi arkadaþ kardeþ... .
Hem þoförlüðümüzü yaptý hem yediklerimizle uðraþtýn.
Sen hepimize bana veMurat’a tahammül ettin. .
Ýlker Kayar, o Bursalý orada yaþýyor, Çokþuruðu biliyormusunuz iþe o köylü. .
Yarýþmamýzda bize renk katan ve birinci olan Cem KAYAR hocamýzýn akrabasý...
Diþini çektirmiþ hasta haliyle aramýza katýldý. Yediklerinin tadýný almadý ama baþka sefere .... .
Murat Çelik, kendisi sitemizin belkemiði adý duyulmayan bir kardeþimizin aðabeyi (yanlýþ mý biliyorum yoksa kim büyük tü) neyse o çok kýymetli cana yakýn ve de espirili kardeþimiz .
Bir sorunu vardý yolda Arabýmýzýn þoförü... .
yavaþ gittiði için durmadan Ahmet hýzlý git geç kaldýk hava ve yol çok güzel bas bas diyordu... .
Bizde gülmekten yerlere yatýyororduk. .
Vallahi yol bu kadar kiþi ile gidilince daha bir lezetli ve güzeldi.. .
Haaa Cengizi unuttum hepimiz onu tanýyoruz. .
Sessiz akýllý ve mütevazi... .
O bilgisayar mühendisimiz... .
Tabi insan bilgili olunca onun gibi oluyor.. .
daha yazacaðým aný çoook ... .
.
.
Osman Demir Istanbul
SEVGÝLÝ VE HÜRMETE LAYIK ADMÝNÝM ZATEN BU YIL ALLAHIN ÝZNÝ ÝLE NÝZÝP EKÝBÝNÝ ÖZELLÝKLE YAZ BAÞINDA MUTLAKA BURSAYA BEKLÝYOTRUM..
AYRICA KIÞ AYINA KADAR GELÝP GÝTMELER BUNA DAHÝL DEÐÝL.ZÝRA ÝSTANBULDAKÝ KARDEÞLERÝMLE ANLAÞTIK,ÝNÞALLAH BÝRDAHA BULUÞACAÐIZ..
SÝZLERÝN HER ZAMAN BAÞIMDA YERÝNÝZ VAR.SELAMLAR.
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Fatihabinin sýcak ilgisi bizi son derece duygulandýrdý.Bize güzel bir hafta sonu geçirttigi için kendisine buradanteþekkür ediyorum.Gezi sonderece sýcak ve neþeli bir ortamda geçti .ha buarada unutmadan fatih abi çok güzel salata yapýyodu....ellerine saglýk.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
alýntý:
"quote" Tarhan demiþki:
http://www.resimload.com/070307/PX4_10.JPG[/img]
Siz salata,soðan,sarmýsak doðrama iþinibana býrakýn.Evde hep ben yaparým))))
EN GÜZELÝ BUYDU YA..
Bu resimden dolayý TEÞEKKÜR EDERÝZ. METAL VE BEN.
DEMEK KÝ SÖYLEDÝKLERÝMÝZ VARSAYIM DEÐÝLMÝÞ. zuhahahahah.
HEPÝNÝZE AFÝYETLER OLSUN..
Sevgili abilerim, sizlerve de Nizip.com ailesinin birlik ve beraberliðinin her geçen gün artmasýadýna çok sevindim, resimlerinizide görünce biraz olsun hasret gidermiþ olduk,
Ýnþallah bu dostluk ve de muhabbetlerimiz hep beraber daha nice buluþmalara sebep olur,
saygýlar, .
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
sevgili dostlar ben inanýn uzun zamandýr bu kadar duyðulandýðýmý hatýrlamýyorum.Heminize minnettar kaldým..
Sevgili oktay kardeþim asýl sizin elinize saðlýk tatile geldiniz amma biz sizi yine ocak baþýna oturrtuk.Yalnýz Ahmet kardeþimizin hakkýný yemiyelim,çok güzel terbiye yapýyor..
Ayrýca çekimlerde rejilik yapan Ramazan kardeþimiz ile kameramanýda iyi iþ çýkarttý,çekimler harikaydý..
YALNIZ EVET YALNIZ SEVGÝLÝ FELSEFE KARDEÞÝM BEN ÞAHÝDÝM ÝKÝ DEFA HANIMA VUKUAT TEKMÝLÝ VERDÝN GÖRMEDÝM ZANDETME,BU DEFALIK MÝSAFÝRLÝÐÝNE SAYIYORUM,BÝRDAHA OLMASIN YOKSA SENÝ KÝME HAVALE EDECEÐÝMÝ BÝLÝYORSUN.HAKSIZMIYIM ARKADAÞLAR SELAMLAR .
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
O kadar diplomalara baktýk bizde dedik ki yok illa gidip görmeliyiz. Ama hakikaten de Fatih abim maharetliymiþ... Saðolsun bizi çok iyi aðýrladý.. Kendisine ne kadar teþekkür etsem azdýr.. Osman abi, oktay abi, ramazan abi, murat abi, ilker abi ve tabikide usta kaptan yüzyýlýn pilotu ahmet abiyede sonsuz teþekkürler.. sayelerinde güzel bir haftasonu geçirdik..
ee bari bende sizle bir kaç dedikodu yapimm...
birincisi taþfýrýn erkekleri eve gidene kadar telefonu ellerinden düþürmeden tekmil verdiler.. hele hele oktay abi onu hiç söylemim zaten...
ikincisi oktay abi ile arabaya bineceksiniz koltuklarýn vidalarýný iyi sýkýn ve kemerleri baðlayýn...
üçüncüsü size bir soru sorayým (bunu ramazan abinin söylediðini demem) bir helikopter 24 saat havada kalýrsa dünyayý turlarmý ya da 12 saat kalýrsa amerikada mý oluruz?
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Cengiz bir konuþtun Pir konuþtun valla..Biliyorsun herþey o cumhuriyet sucuklarýný yememiz ile baþladý..Oktay bile bu sucuðu yedikten sonra "yaw bu dünyadaki deniz sularý neden uzaya dökümlüyor acaba" bileniniz varmý" demesi ile konu açýldý ve olay helikopterin havada durmasýna kadar sýçradý..Birçok bilimsel teori üretildi.Ama gülmekten baþka aklýmýzda kalan bir aný kalmadý.
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 16:38 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
katýlamadýðým için üzüldüm.orada olmak isterdim.haberim de vardý ancak kýsmet olmadý.bir daha ki sefere inþallah..
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 16:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Ah ah fatih abi sizi nasýl özledim bilemezsiniz resimlere bakarken öyle içlendim ki abi iyi ki sizi tanýdým. .
.
yav bu iþi iyi yapýyor istanbul ekibi.hem yemeðini yiyor,hem de muhabbetini yapýyor.helal olsun size.afiyet þeker olsun.fatih abime de misafrperverliði için teþekkürler.Nizip.com kardeþliði geliþiyor.Buralara gelirseniz haberimiz olsun osman abi.Hürmette kusur etmeyiz.selamlar
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
vavvvvvvv hani ben yokum orada kýskandým bak þimdi
ne diyelim afiyet olsun size býngýl býngýl yað olsun.
zaten bende bir deri bir kemik kalmýþým mabalým boynunuza..
pek yakýnda bende gelirim inþallah gün sayýyorum.
Konu nizip.com tarafýndan (11.07.08 Saat 10:59 ) deðiþtirilmiþtir.
alýntý:
"quote" cengizkrbck demiþki:
O kadar diplomalara baktýk bizde dedik ki yok illa gidip görmeliyiz. Ama hakikaten de Fatih abim maharetliymiþ... Saðolsun bizi çok iyi aðýrladý.. Kendisine ne kadar teþekkür etsem azdýr.. Osman abi, oktay abi, ramazan abi, murat abi, ilker abi ve tabikide usta kaptan yüzyýlýn pilotu ahmet abiyede sonsuz teþekkürler.. sayelerinde güzel bir haftasonu geçirdik..
ee bari bende sizle bir kaç dedikodu yapimm...
birincisi taþfýrýn erkekleri eve gidene kadar telefonu ellerinden düþürmeden tekmil verdiler.. hele hele oktay abi onu hiç söylemim zaten...
Cengiz seni seviyorum caným kardeþim benim. .
Konu nizip.com tarafýndan (08.07.08 Saat 16:40 ) deðiþtirilmiþtir.
Haaah.... Buyrun cenaze namazýna.... Ne bu yaaaa....? Nizip.comda adet haline geldi yediði yemeðin reklamýný yapmak..... Peeeehhh.....
Cýk cýk cýk...Çok ayýýýýýp... Oldu olacak kahvaltýda yediklerinizi,akþam yediklerinizi,hatta yediðiniz meyvelerin çeþitlerini yazarak yayýnlayýverseydiniz....
Sakýn kýskandýðýmý felan sanmayýn, yok caným ne kýskanacam ki...? Sadece uyarmayý kendime görev bildim....
Konu nizip.com tarafýndan (11.07.08 Saat 11:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...