karadayý kardeþ dogru söylüyor kurmak tan ziyade faliyetleri önemli ama ben inanýyorumki öyle olumsuzolmayacak arkadaþlara güveniyoruz.<p align="center" http://www.eyupcocukyuvasi.org/images/cocuk.jpg[/IMG] .
karadayý kardeþ dogru söylüyor kurmak tan ziyade faliyetleri önemli ama ben inanýyorumki öyle olumsuzolmayacak arkadaþlara güveniyoruz.<p align="center" http://www.eyupcocukyuvasi.org/images/cocuk.jpg[/IMG] .
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
arkadaþlar; biz sesimizi size ulaþtýrdýk inþallah. Bu ses toplumun sesi olursa bu iþ baþarýlý olur. Bu konuda her türlü yardýma açýðýz. Eleþtirilerinizi ve beðenilerinizi derneðe gelerek bizlere aktarabilirsiniz. Selam ve dua ile.
.
öncelikle kardeþlerimi bu hayýrlý çalýþmalarýndan dolayý kutluyorum. allahtan muvakatiyet diliyorum.baþarýlý olacaklarýna yürekten inanýyorum.dünyalýk bir amaç gütmeyen rýzai ilahi için çalýþan bu güzel insanlarý kutlamamak mümkün mü. Bu iþler içim emeðini zamanýný paranný vereceksin.karþýlýðýda sadece rýza ilahi bekliyeceksin. allah yardýmcýnýz olsun.
derneðiniz hayýrlý olsun çalýþmalarýnýzda baþarýlar...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Çok güzel bir dernek umarým muvaffak olur .
TOPLUMA FAYDALI OLMAK ÝÇÝN ELÝNÝ TAÞIN ALTINA KOYAN HER ÖÐRETNENÝN YANINDAYIZ...
Derneðin açýlmasýnda emeði geçen herkese teþekkürler. Topluma faydalý olacaðýna inanýyorum ..
kütüphaneci mahir.nerden buldun okadar kitabý valla helal olsun sana .kim derdiki mahir birgün kütüphaneci olacak.dernek kuracak hey gidi günler hey..daha düne kadar ...iþte arkadaþlar çalýþmak çalýþmak çalýþmak.. herþey oluyr yahu.bu kardeþlerimizi korumaya alalým her yerde takdir edelim .daha çok çalýþsýnlar .tebrikler...
süvari kardeþ iltifatlarýnýza(!) layýk olmaya çalýþacaðýz. Bu konuda yardýmlarýnýzý esirgememenizi dileriz. ilgi duyan herkese teþekkürler. selam ve dua ile.
DERNEÐÝN ADI VE DERNEÐÝN MERKEZÝ
Madde 1. Derneðin Adý “ NÝZÝP EÐÝTÝM VE DAYANIÞMA DERNEÐÝ” dýr.
Derneðin Merkezi: NÝZÝP’ tir. Þubesi yoktur.
DERNEÐÝN AMACI
Madde 2. Derneðin amaçlarý aþaðýda belirtildiði þekildedir;
1. Milletimizin geleceðinin baðlý olduðu gençlerimizin milli, dini ve ahlaki deðerlerine baðlý, devletinin baðlý olduðu temel ilkelere sahip çýkan ve bu ilkeleri koruyan bir nesil olarak yetiþmesini saðlamak,
2. Özellikle fakir öðrencilerin eðitim ve öðretimlerine katkýda bulunmak, onlara burs vermek,
3. Bu doðrultuda etüt, dershane, halk eðitim merkezleri, okuma salonlarý, kurslar, lokaller ve aþ evleri açmak,
4. Tüm kademelerde öðrenci yurtlarý, anaokulu, kreþ, çocuk kulübü açmak ve iþletmek,
5. Eðitim araç ve gereçlerinin teminini saðlamak,
6. Eðitim almamýþ veya eðitimi yarým kalmýþ halkýmýza eðitim kurslarý açarak eðitimlerini tamamlamasýný saðlamak ve mesleklere yönelik kurslar düzenlemek,
7. Eðitimini tamamlayan gençlere iþ olanaðý saðlamak,
8. Halkýmýzýn birbiriyle olan kültürel iliþkilerini geliþtirecek faaliyetlerde bulunmak,
9. Geçimini saðlamakta güçlük çeken kimsesiz yaþlý ve fakir kiþilere nakdi, erzak, gýda, yakacak vb. yardýmlarda bulunmak,
10. Her hangi bir tabii afet ve felaket anýnda halkýmýza maddi ve manevi yaralarýnýn sarýlmasýnda yardýmcý olmak,
11. Derneðin bu amaçlarýný gerçekleþtirmesi için; seminer ve toplantý düzenlemek, gezi, þölen ve piknik tertip etmek
12. Derneðimizin amacýný gerçekleþtirmek için ayný amacý taþýyan dernek, vakýf, görsel ve yazýlý basýn vb. ile çalýþma ve platformlar düzenlemek.
13. Dernek üyeleri arasýnda yardýmlaþma ve dayanýþmayý saðlamak. Üyeleri arasýnda beþeri münasebetlerin geliþtirilmesi ve devam ettirilmesi için yemekli toplantýlar, konser, tiyatro, sergi, spor, gezi ve eðlenceli etkinlikler vb. düzenlemek veya üyelerinin bu tür etkinliklerden yararlanmalarýný saðlamak,
14. Derneðin amacý ile ilgisi bulunan ve kanunlarla yasaklanmayan alanlarda, diðer derneklerle veya vakýf, sendika ve benzeri sivil toplum kuruluþlarýyla ortak bir amacý gerçekleþtirmek için plâtformlar oluþturmak,
15. Gerekli görülen yerlerde þube ve temsilcilikler açmak,
16. Amacýn gerçekleþtirilmesi için gerekli olan her türlü bilgi, belge, döküman ve yayýnlarý temin etmek, dokümantasyon merkezi oluþturmak, çalýþmalarýný duyurmak için amaçlarý doðrultusunda gazete, dergi, kitap gibi yayýnlar ile üyelerine daðýtmak üzere çalýþma ve bilgilendirme bültenleri çýkarmak,
17. Uluslararasý faaliyette bulunmak, yurt dýþýndaki dernek veya kuruluþlara üye olmak ve bu kuruluþlarla proje bazýnda ortak çalýþmalar yapmak veya yardýmlaþmak,
18. Üyelerinin bilimsel ve kültürel etkinliklerde bulunmalarýna yönelik olarak kütüphane oluþturarak üyelerinin kullanýmýna sunmak, bilimsel geliþmeleri takip etmek, alanýndaki yenilikleri hedef kitleye duyurmak.
19. Üyelerin mesleki ve kültürel ilgi alanlarýna yönelik yayýnlar çýkarmak.
20. Eðitim konusunda danýþmanlýk hizmetleri vermek, hedef kitleye yönelik paket seminer programlarý hazýrlamak.
21. Her tür okul giriþ sýnavýna hazýrlýk için dershaneler ve kurslar açmak, her düzeyde eðitim amaçlý yayýn, araç ve gereç üretmek, bunlarý pazarlamak, satmak, dernek amacý doðrultusunda elde edilen kazancý kullanmak.
22. Yaz okullarý açmak.
23. Ahlâki, manevi eðitime ve karakter eðitimine yönelik konferanslar düzenlemek.
24. Fidan dikme etkinliklerinin düzenlenmesi ve böylece öðrencilerde çevre bilincinin oluþturulmasý
SELAM VE DUA ÝLE
bu derneðimiz ,vatana ve millet te hayýrlý olsun.kurucularý kutlarým
Niziplilere hayýrlý olsun inþallah ümid ediyorumki Nizipteki medyamýzda yaptýðýnýz güzel hizmetleri halkýmýza duyurma konusunda yanýnýzda olacaktýr ..
KURBAN BAYRAMININ 3. GÜNÜ (2 OCAK) SAAT 13:30 DA BAYRAMLAÞMA VAR. DUYURULUR.
SELAM VE DUA ÝLE
ayný saatlerde ÝHL ’in de var.10-13 arasý sürer galiba,hatta daha uzun.ona göre erken kalmayýn sakýn.iyi bayramlar
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
BAYRAMLAÞMA DA BULUNAN TÜM DOSTLARA TEÞEKKÜR EDERÝZ
Edited by - arifmahircetin1 on 04.01.2007 09:23:03
SELAM VE DUA ÝLE