Nizip Ticaret Odasý ve Türkiye Ekonomi Bankasý arasýnda oda üyelerine yönelik kredi protokolü imzalandý.
Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt’un makamýnda gerçekleþen protokolün imza törenine Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt, Meclis Baþkaný Mustafa Doktoroðlu, , Yönetim Kurulu Baþkan yardýmcýsý Ali Sarý, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyeleri ve TEB Nizip Þube Müdürü Mustafa Gezmez katýldý.
Düzenlenen imza töreninde bir açýklama yapan Banka Müdürü Mustafa Gezmez; “TEB olarak amacýmýz piyasadaki daralmanýn önüne geçmeye çalýþmak. Özellikle firmalarýn talep ettiði krediler ile ilgili þuan uygulamada olan bir ürünü Nizip Ticaret Odasý yöneticilerine sunduk, buda iyi bir þekilde karþýlandý. Böylelikle bundan sonra KOBÝ grubunda olan müþterilerimize azami 36 aya kadar 3 ay ertelemeli kredi verebilecek durumdayýz böyle bir talebi yerine getiriyor olmak memnun edici bir durum” dedi.
NTO Baþkaný Mehmet Özyurt; “Türkiye Ekonomi Bankasý tarafýndan yapýlan bu çalýþma kapsamýnda üyelerimize, azami 36 aya kadar 3 ay ertelemeli kredi kullanabilmeleri için böyle bir protokol imzalýyoruz. Bu protokolün üyelerimize hayýrlý olmasýný diliyorum” dedi.
![]()