Sayýn Aksoy, Nizipcomdan oluþum gazetesinide okutmak isteriz.
Sayýn Aksoy, Nizipcomdan oluþum gazetesinide okutmak isteriz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
aksoy kardeþ gazeteniz ayda birmi cýkýyor
kardaþ,haftalýk yayýnlaniyor..
tabi ki biz daha yeni sayyýý yi,yüklemedik..
sayýn AKSOY sen iyi bir gazetecisin ve gazetende senin kadar güzel,Nizipe hizmete eden her þey güzel......oluþumda Nizipspora da yer ayýrýrsan memnun oluruz.......biliyoruz ki gazeten Türkiyenin bir çok yerine ulaþýyor Nizipspor u da oralara taþýyalým.......
17 eylül nere 10 kasým nere buzaman zarfýnda gazetenizi görünmedi
AHMET BEY KUTLARIM ÝNÞALLAH GERÇEKLERÝ YAZARSINIZ.BAKIN ALLAH AÞKINA NÝZÝPTE ÖYLE KONULAR VARKÝ KÝMSE YAZMIYOR SÝZ YAZIN OLDUMU KARDEÞ.
ibram herkese hitap eden insan
herkes ALLAHA hesap verecek.
Sevgili Ahmet abi,bir ara Nizip.com’u konu edecek bir haber yapsan iyi olur bence. Hatta istersen haber metnini yazabilirim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
ahmet bey kimsenin dolmuþuna binmeyin siz ezgin adamsýnýz memleketle ilgili haberler yazýn herekesi kucaklayýn sizden bunu bekliyoruz kýsýr çekiþmeler bir fayda getirmez yalnýzca düþmanlýk ve sýkýntý getirir siz akýllý adamsýnýz ve bu iþi yýllardýr yapýyorsunuz siz e barýþ elçisi olmak yakýþýr öyle olunki bizde sizi destekleyelim. yoksa þu söyle demiþ sunun þunu var demek gerçekten size yakýþmaz siz eskilerdensiniz sizin tavrýnýz diðerlerine örnek olmalý diye düþünüyorum yanýlýyorsam kusura bakma
alýntý:
"quote" alpertunga demiþki:
ahmet bey kimsenin dolmuþuna binmeyin siz ezgin adamsýnýz memleketle ilgili haberler yazýn herekesi kucaklayýn sizden bunu bekliyoruz kýsýr çekiþmeler bir fayda getirmez yalnýzca düþmanlýk ve sýkýntý getirir siz akýllý adamsýnýz ve bu iþi yýllardýr yapýyorsunuz siz e barýþ elçisi olmak yakýþýr öyle olunki bizde sizi destekleyelim. yoksa þu söyle demiþ sunun þunu var demek gerçekten size yakýþmaz siz eskilerdensiniz sizin tavrýnýz diðerlerine örnek olmalý diye düþünüyorum yanýlýyorsam kusura bakma
kardeþ ,güzel düþüncelerin için teþekkürler