Arkadaþlar aranýzda Enver Demirci’yi tanýyan var mý?
Arkadaþlar aranýzda Enver Demirci’yi tanýyan var mý?
http://www.gdf.org.tr/images/yk/enver.jpg[/IMG] .
EWET "ENVER DEMÝRCÝ"MARMARÝS ORMAN ÝÞLETME MÜDÜRÜ 19 NÝSAN 1941 DOGUMLU.
Ewet tanýyorum dedim. kardeþ bi durum mu var. benim öðrencim.
Bu yaz Viyana’ya gittiðimde akþama doðru kalacaðým eve ulaþtým. Eþyalarýeve taþýdýktan sonra dýþarý çýkýp biraz dolaþayým dedim. Evin bulunduðu mahalle sanki Nizip. Kuyumcu bile vardý. Etrafta cami var mý, bir öðreneyim de sonra cumaya gideriz dedim. Tam da ordan geçen amca akþam namazýna gidiyormuþ. Beraber camiye gittik. Tabi herkesin gözü bende, kim olduðumu merak ediyorlar. Enver Abi de orada imamlýk yapýyormuþ, ancak ben onu tanýmýyorum. Namazdan sonra ona seferilik ile ilgili bir soru sordum. Derken hemþeri çýktýk. Enver abi ile tanýþmamýz öyle oldu. Gerçekten çok deðerli bir insan. Viyana’da kaldýðým iki ay boyunca her yönden yardýmcý oldu.Ýbrahim Abi, ramazan bayramýndan sonra da Nizip’e geldi, belki görüþmüþsünüzdür. .
Her geliþinde mutlaka uðrar. Çok saygýlý ve saygý deðer bir insandýr. Ýmam hatip lisesinden öðrencim. Ayrýca mýsýra gitmesine de vesile olmuþtum. Orada da birlikteliðimiz oldu. Sevindim tabi. Rabbim sayýlarýnýzý çoðaltsýn inþaallah.
Viyana okul amaçlý mý gitmiþtin kardeþ.. Benimde Hep görmek istediðim bir yerdir ah ah..
Hm çok güzel benim de öyle fýrsatým olsa silikon vadisini ve japonyadaki teknik þirketleri görmek isterdim.. .
Neyse konuyu daðýttým farkýndayým...