Taþ kesen sen hangi okuldasýn![]()
Taþ kesen sen hangi okuldasýn![]()
merhaba ben 14 yýl oldu okulu bitireli,.
Þimdiki adýyla BALIKESÝR ÜNV. Mühendislik Mimarlýk Fak. Mak.Müh. Mezunuyum, .
benim zamanýmda Uludað Ünv.Baðlýydý..
Bu okulda Bir Doç.Abimiz zaten ANTEPLÝ (Mustafa GÜNEÞ)..
Þu an Bursa’dayým,.
Bu taraflara yolunuz düþerse (Balýkesir-Bursa) genç arkadaþlara yardýmcý olmaya çalýþýrým,.
.
Selamlar, .
.
Ýlker KAYAR.
.
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Eyivallah Ýlker abi yolumuz düþtü bizi o yaban ellerden kurtardýn.... yoksa bursalarda kaybolup gidecektik...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
merhabalar ben mustafa kemal üniversitesi inþaat mühendisliðindeyim sizleri de bekleriz........
Arkadaþlar bilgilerimizin yanýna mail adreslerimizide yazarsak birbirimize daha kolay ulaþabiliriz..
Þu an bir liste hazýrlýyorum siz de çevrenize duyurursanýz en azýndan buraya gelip kendilerini tanýtsalar. Ýleriki zamanda çeþitli toplantýlar ve buluþmalar düzenleyebiliriz....
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
<p align="left" slm okuyan kardeþlerým....<p align="left" kocaelýne’DE beklerým gelen olursa .<p align="left" býlgýsayar ogretmenlýgýnde okumaktayým tavsýye ederým okumayý dusunen arkadaslara....kocaelýnden tum nýzýplýlere slm......
vefasiz
Aramýza bir tane de bilgisayarcý katýldýhoþ geldin meslektaþým seni aramýzda görmek bir onur...
slm Nizipli can kardeþlerim!!!Ben kazým can,yeni haberim oldu böyle bir etkinlikten,helal sizlere daima destekçinizim unutmayýn herþey NÝZÝP için!!!Ben bozok üniversitesi(yozgat) inþaat mühendisliðinde okuyorm buraya yolu düþen arkadaþ olursa elimden ne gelirse yapmaya çalýþýrým!!!yozgattan sevgiler!!!hepiniz allaha emanet!!!görüþmek dileklerimle....
kazim_can_@hotmail.com.
ooo Hoþgeldin Kazým kardeþ alýþtýn inþallah gurbete...
.
Ýzmir’deyim, bana MSN’den ulaþabilirsiniz. conqueror27@hotmail.com
bireysel emekli, sadece üye...
gökhan dokuyucu kardeþ taþkesen hangi okulda diye sormuþ... yakýn doðu ünv. de taþkesen.... hayýrdýr niye sordun..
gaziantep üniversty:9 Nizip meslek yüksekmi yükseekkkk okulu
.
Hani biz buraya hangi okulda okuduðumuzu oraya gelecek arkadaþlara yardýmcý olsun diye yazýyoruz ya iþte o bakýmdan.
Neyse Hadi Arkadaþlar Gün Geçtikçe Daha da büyüyeçeðiz....
saygýlar..
SAYGIDEÐER GÖKHAN BEY BANA NE GÝBÝ YARDIMINIZ OLABÝLÝR.BURS KONUSUNDA BANA TAVSÝYE EDECEK BÝ ABÝNÝZ VARMI.ÞUAN HAVALAR ÇOK GÜZELDE YAÐMUR YAÐDIÐI ZAMAN PANTOLANLAR ÇOK KÝRLENÝYOR YA BÝR KURU TEMÝZLEMECÝ TAVSÝYE ET YADA ASFALT YAPTIRABÝLÝRMÝSÝNÝZ OKULUN ÖNÜNE..YARDIMCI OLACAÐINDAN EMÝNÝNÝM TÞK.....
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
Ah Ah bu dert herkesin derti ama inþallah þu okul bitsin Nizipte göreve baþlayayým inþallah güzel çalýþmalar yapmayý düþünüyorum....
Ýþin içine para konusu girince herkes kaçýyor ama iþin iç yüzünü bilenler yardým için sýraya giriyor....
biz okul hayatýnda baþýmýzdan geçenleri güzel bir þekilde anlatýrsak belki burs verecek birileri çýkar..
Senin yardýmýný bekliyorum...Ve diðer arkadaþlarýnýn..
Gençlere sahip çýkmak geleceçeðe sahip çýkmaktýr....
saygýlar...
.
Asfalt yaptýrmak gerek......