Fatih Projesi kapsamýnda düzenlenen tablet daðýtým programý Nizip Hüseyin Yalçýn Çapan Anadolu Lisesinde yapýldý. Düzenlenen daðýtým programýna, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet SARI ve Ali ÞAHÝN, Nizip Kaymakamý Yaþar KARADENÝZ, Nizip Kaymakamý Yaþar KARADENÝZ, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Cengiz GÜNDEÞ katýldý. Törende bir konuþma yapan Milli Eðitim Müdürü Cengiz GÜNDEÞ, FATÝH projesi kapsamýnda 2013–2014 Mart ayý itibarýyla Ýlçemiz genelinde 10 Lisede toplam 1453 öðrenciye ve 308 Öðretmene tablet bilgisayar daðýtýmý yapýldýðýný söyledi.
Törende birer konuþma yapan AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet SARI ve Ali ÞAHÝN, Milli Eðitim Bakanlýðý’nýn eðitimde Fatih Projesiyle en ücra ilçeden en merkeze kadar bütün öðrenci ve öðretmenlerin ayný bilgiye ayný anda ulaþmalarýný hedeflediðini söylediler.
Tablet bilgisayarlarýn birer eðitim materyali olduðunu vurgulayan Kaymakam KARADENÝZ konuþmasýnda; “Hiçbir bilgisayar öðretmenin yerini tutamaz. Öðretmenler bilgiye ulaþmamýzý saðlayan kýlavuzlardýr. Bu nedenle öðrencilerimizin ve velilerimizin öðretmenlerimize gereken deðeri ve önemi vermelerini bekliyoruz” dedi.
![]()