Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu, Meclis, Disiplin ve Danýþma Kurulu Üyeleri ile birlikte yapýlan yerel seçimler sonucu Nizip Belediye Baþkanlýðý’na seçilen Hacý Fevzi Akdoðan’na ve Nizip Þoförler Odasý Baþkanlýðý’na seçilen Musa Kýlýçparlar’a hayýrlý olsun ziyaretinde bulundu.
Nizip Belediyesi ziyaretinde açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; Nizip Belediye Baþkanlýðý’na 3 dönem üst üste seçilen Hacý Fevzi Akdoðan’ý Nizip Ticaret Odasý ve þahsým adýna tebrik ederim. Bundan sonraki dönemlerde de Nizip Belediyesi hizmetlerini arttýrarak devam etmelidir. Nizip Ticaret Odasý olarak her zaman yanýnýzda olacaðýmýzý ve Nizip’in ekonomisinin ve sosyal hayatýnýn geliþmesi için elimizi her taþýn altýna sokmaya hazýr olduðumuzu da belirtmek isterim. Ortak akýlla hareket etmek ilçemizin ve ülkemizin faydasýna olacaktýr dedi.
Nizip Belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise Nizip Ticaret Odasý ile de geçen dönem de çok güzel çalýþmalar yaptýk bu dönemde kaldýðýmýz yerden inþallah devam edeceðiz. Ben yaptýklarý ziyaretten dolayý Nizip Ticaret Odasý’na teþekkür ediyorum dedi.
Nizip Þoförler Odasý ziyaretinde açýklama yapan Nizip Ticaret Odasý Yönetim Kurulu Baþkaný Mehmet Özyurt; Nizip Ticaret Odasý olarak geçmiþten bugüne kadar kurum, kuruluþ ve odalar ile ortak akýlla hareket etmiþizdir. Ýnþallah þoförler odamýzla da bundan sonraki dönemde de ortak akýlla hareket etmeye devam edilecektir. Bu baðlamda Nizip Ticaret Odasý olarak üzerimize düþen her türlü görevi yapmaya hazýrýz ve her zaman da yanýnýzdayýz. Nizip Ticaret Odasý ve þahsým adýna Þoförler Odasý Baþkanýmýz Musa Kýlýçparlar’ý tebrik eder çalýþmalarýnda baþarýlar dilerim dedi.
Nizip Þoförler Odasý Baþkaný Musa Kýlýçparlar ise Nizip Ticaret Odasý’nýn yapmýþ olduðu ziyaretten dolayý duyduðu memnuniyeti ifade etti. Þöförler odasý olarak birçok yeniliðe öncü olacaklarýný özellikle taþýmacýlýk sektöründe köklü çalýþmalar yapacaklarýný bu konuda da Nizip Ticaret Odasý ve iþadamlarýnýn desteklerini beklemekteyiz þeklinde konuþtu.
![]()
Kaynak...