Kütüphane fikri gerçekten iyi olmuþ. Tebrikler, öðrencileri buraya çekmek için de birþeyler yapýlmalý.
Kütüphane fikri gerçekten iyi olmuþ. Tebrikler, öðrencileri buraya çekmek için de birþeyler yapýlmalý.
Emeginize saglýk hocam enkýsa zamanda ziyaretinze gelecem....
Elimden geleni yaparým, saglýcakla kalýn....
Eyvallah !!!
denek hafta içi hergün 13:00 ile 16:30 arasý hafta
sonu ise gün boyu açýktýr.
pazartesi: Müslüm DÖLEK
sali:Mehmet BÝÇÝMCÝ
çarþamba : Ali BOZKURT
perþembe: A. Mahir ÇETÝN
cuma: Þerif ÞAHÝN - Mehmet BALTACI
cumartesi: Bahri DOÐAN- Musa ULU
pazar: Cem KAYAR-A. Mahir ÇETÝN-Mehmet BÝÇÝMCÝ
Çay içmek ve derneðimizi görmek isteyen kardeþlerimizi bekliyoruz. selam ve dua ile
Nizip Eðitim ve Dayanýþma Derneðini 160çocuðu Ramazan bayramý arefesinde tepeden týrnaða giydirip ,çocuklar mahçup olmasýn diye basýna haber vermek bir yana, fotoðraflarýný bile çekmemek gibi devasa bir erdem gösterdikleri için tebrik ediyor, derneði caný gönülden destekliyorum..
.
hocam ellerýnýze saglýk çok guzel iþallah Nizipe geldýgýmýzde gelýr goruruz
kitap baðýþlarýnýzý bekliyoruz.
Dernek ilk kurulurken bir söz almýþtým deðerli Mahir hocamdan. Sözünde, ilçedeki fakir fakat zeki gençleri alýp kurslar vereceklerini, verirkende bu hizmeti bedava vermeye gönüllü öðretmenlerimizden fayadalanacaklarýný söylüyordu. Eminim öyle de yapacaktýr ve ben bunun özlemi içerisindeyim. Ýnþaallah gönüllü öðretmenlerimizi bulurlar ve çocuklarýmýzý C.tesi Pazar günleri çeþitli kurslara tabi tutarlar. Öylemi hocam![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
ben mahir hocamýn ve ali baþkanýn sözünün eri arkadaþlar olduklarýna inanýyorum.Özellikle matematik dersi için kurslara baþladýklarýný duyuyorum.Umarým gariban çocuklarýmýza iyi bir hizmete vesile olurlar.Hele Mahir hocamýn kendi eli ile bardak yýkamasý,çay demlemesini gördükten sonra ,buradan hizmet çýkmamasý mümkün deðil.Allah kolaylýklar versin.eyvallah..
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
pazartesi Müslüm DÖLEK abi ingilizce dersi veriyor
Hangi kategori ve kimler için?Yetiþkinler mi,çocuklar mý?Belirtirseniz sevinirim.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Eðitim- yardýmlaþma alanýnda Nizip’te bir eksiði gidereciði düþündüðüm bir dernek. Deðerli insanlarýn kurduðu ve gönüllü olarak çalýþdýðý bir mekan. Baþarýlarýnýzýn devamýný diliyorum..
Derneðiniz Nizip ve Nizipli hemþehrilerimize hayýrlý olsun .
umarým üstlendiðiniz misyonu yýlmadan devam ettirirsiniz..
Av.HAsan SAvaþ Aslan.
Avukat HASAN SAVAÞ ASLAN
Yola çýkan insanlar bilirim kar,çamur,yaðmur demeden.Sermayeleri,ötelere taþýdýklarý yürekler dolusu azýktýr.Sonra kalbi ve dimaðý sevgililerin en sevgilisine ram olmuþ yarenler bilirim.Üç kuruþa gönül koymayan,hayatlarýnýn merkezine "BÝZ"i yerleþtirmiþ güzel adamlar bilirim bir de.Derneðin bugünlere gelmesinde mesai harcayan tüm dostlara minnetarýz..
Nizip te elini sallasan derneðe deðiyor.Kurmaktan çok ,hayata geçirmek önemli bakalým bu dernek diðerleri gibi tabela derneðimi olacak yoksa bazýlarýnýn egosunu mu tatmin edecek yoksa gerçek bir dernek olup garip gurabanýn elinden mi tutacak ilerleyen zaman bize bunu göstecek..