Sen de saol ABDULLAH....Seni çok seviyoruz. Herkese selam söle tammamm m? .!
Sen de saol ABDULLAH....Seni çok seviyoruz. Herkese selam söle tammamm m? .!
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
Dervi? karde? bilgilendirdi?in için tesekkürler
Okul yeni binayam? ta??nd? yani. Benim mezun oldu?um yer art?k yokmu.çok iyi olmu?, hay?rl? olsun.
HAZAN GÜLÜ
okul yeni binas?na ta??nmad?, daha dogrusu bir türlü ta??namad?.Malesefki 2 y?l daha beklememiz laz?m. Ke?ke tek sorun ta??makla olsayd? nakliyas? bana ait, hatta dervi? abi ve ogrencilerle beraber yükelerdik e?yalar?
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Hazan gülü, cali'nin dedi?i gibi okul ta??nmad?. Onuda nerden çýkard?n. Daha bir netice yok. Sadece mekan olarak 2 sene eski okul için süre al?nm??.
Ama öncelikle Nizib'e ö?renci yurdu yap?lsa iyi olur. Çünkü rektörlükler fakülte açmak için ö?renci yurdu olan yerlere öncelik tan?yorlarm??.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Arkadaþlar bu konuyuda okursanýz iyi olur. Son durum bunlardan ibaret.
ve tabi enson anlaþma yapýldýktan sonra demek hiç bir giriþimde bulunulmamýþ bu da ne kadar isteksiz olunduðunun bir göstergesi bence artýk sonuç þu olacak yüksek okulda Nizipten gidecek ve Nizip kaderi ile baþ baþa kalacak
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Benbaþkan kardeþ, biz mücadelesini sonuna kadar yapacaðýz. Fakat birileri mutlaka çýkýp bu olaya ciddi manada bir çözüm üretecektir.
ben baþtan sona tüm konularý okudum. Birþey yapmasý gereken sözde yetkililer niçin biþey yapmýyor.devletin iþini býrakýp kendi iþlerinimi hallediyorlar yoksa ayýp ayýp birazda þu insanlarýn seslerine kulak verin.
Dün GAZÝANTEP Üniversitesinden bir grup rektör yardýmcýsý ilçemizi ziyarete geldi...Hayýrdýr Ýnþallah...Bir geliþme olacak galiba.!!!
ben nrt te falan izlemdm ama biz nizp imiz geliþsin diyoruz umarým da öle olur
bu memleketin sahipleri ne zaman þu nizibe bakacaklar. bir yurt yapmak bu kadar zormu ilçeye. yurt yapmýycaklarsa okuluda götürsünler nereye götürüyorlarsa. Zaten hergün pantolon deðiþtirmeden bir hal olduk.çamurdan geçildiðimi varki okulun..
SENÝ UNUTMAK ÝÇÝN HERGÜN HATIRLIYORUM...
KÖPEKLER ÝSTEDÝ DÝYE ATLAR ÖLMEZ...
bir hafta oldu yazýma cevap veren duyarlý bir insan çýkmadý olay siyasi se onu öðrenmek istiyorum.her konuya balýklama dalan arkadaþlar nerede.
.
sendemi yüksek okuldamýsýn pirate.
dderviþ abi bizi çaðýrdý kendisi yok. nedendir pitare.
derviþ abi bi açýklama yap istersen son geliþmeler hakkýnda..biiliyorum uzun zamandýr sende yazmamýþsýn.geekçelerinide bana sölemiþtin..
ama gel sadece bu konu hakkýnda yazýlarýný yaz. sadece yüksekokul için. hem ben diðer arkadaþlarada söyledim onlarda gelecekler farklý konularda tartýþýrýz ne dersin.þuan hacý,kado,sakallý,murat,ibo hep beraberiz..
.
.
biri görürse þeytana söylesin..!! TÜYÜ BENDE KALMIÞ :))
CANIM YUMAK DERVÝÞ ABÝ BANA PANTOLON ALMAYA GÝTTÝ.OKULUN ÖNÜ ÇAMUR YA DAHA GELEMEDÝ HERHALDE ÇAMURA SAPLANDI KALDI.