<div class="news_title" Mazhar Alanson hidayete mi erdi?</div <div id="content" style="PADDING-RIGHT: 10px; PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 13px; PADDING-BOTTOM: 10px; COLOR: #000000; LINE-HEIGHT: 18px; PADDING-TOP: 0px; FONT-FAMILY: verdana, arial" Mazhar Alanson’un þimdiye kadar 4 kez umreye gittiðini biliyor muydunuz? Alanson’un ilk umre ziyareti 1994 yýlýnda...
"Kafama saksý düþtü de yeni hidayete erdim gibi algýlanmasýn" diyor Alanson ve ekliyor; "Nasýl ki Hindistan’a, oraya buraya gidiyoruz, Hicaz’a Mekke’ye, Medine’ye gitmek de normaldir. Bu sýrf AKP’lilerin, camiden çýkanlarýn gittiði bir yer deðil."
"FIRSAT OLSA HER GÜN GÝDERÝM"
Maneviyatsýz hiç bir þeyin olmayacaðýný belirten ünlü sanatçý, "Medine’de peygamberimizin kabrinin olduðu yer insana müthiþ manevi lezzet, huzur, heyecan veren bir yer. Ve fýrsat olsa, keþke her zaman giderim peygamberi ziyarete.
"YANDIM" MEKKE’DE YAZILDI
Mazhar Alanson çok sevilen "yandým" þarkýsýný da Mekke’de yazmýþ. "Yandým!diye orada çýktý" diyor ve þöyle devam ediyor; "Yanmak, aþkýn icaplarýndan. Medine’de bir þey yakalamýþtým. O bana, içime damlamýþsa, ben onu þarkýya dönüþtürmüþsem, iþin kalaný da dinleyicilere emanet. Ben ilahi yazmýyorum, profesyonelce bir þarký yazýyorum fakat yanýyorum da..."//</div